Driejarig bestaan Crazy Sexy Cool

Partyscene Redactie | 31 augustus 2011
headlines

cscZaterdag 3 september 2011 bestaat Crazy Sexy Cool alweer 3 jaar! Na vele succesvolle edities in de Maassilo zal deze derde verjaardag uitgebreid gevierd worden in de Rotterdamse havenstad.

Crazy Sexy Cool had weinig tijd nodig om uit te groeien als een populair concept in Rotterdam en wijde omstreken. De catchy naam, geweldige artiesten, verschillende zalen en een uitverkocht huis staat garant voor een gek, sexy en cool feest in de Maassilo! Check hier beelden van de vorige editie.

Headliners zijn o.a. Quintino, Leroy Styles, Vato Gonzalez en Gregor Salto. Quintino en Vato Gonzalez zullen na de zomer even genoeg hebben van de woorden 'mind your step' want deze mannen hebben werkelijk waar elke buitenlandse costa op z'n kop gezet met de Nederlandse house beats. Leroy Styles heeft een gevarieerde zomer achter de rug. Met gigs op festivals, het strand en Griekenland/Spanje was hij eigenlijk overal te bekennen. Zijn studio maakt overuren en de nieuwe hits staan in de wachtrij om gereleased te worden. Hou zijn site leroystyles.com in de gaten voor de laatste nieuwtjes. Gregor Salto heeft laatst met succes zijn live concept neergezet op het strand van Bloemendaal en zal dus nog meer muzikaliteit in zijn set pompen.

De line-up zal aangevuld worden met R3hab (die als een speer gaat in het buitenland), Baggi Begovic, hot new talents Delivio Reavon & Aaron Gill, Michael Mendoza, Jaz von D, Stefan Vilijn en Under Control. Stuk voor stuk jongens die vol passie aan het werk zijn met muziek. Je hoort bij Crazy Sexy Cool dus in ieder geval de nieuwste beats! Deepcover, Flava, Don Wayne, Dyna en Vaiks L & Rowses maken de line-up compleet. Elke zaal heeft verschillende hosts. De MC's Tjen, VI, Zawdi, Bizzey en Roga verzorgen de presentatie. Andrei Russo, toptrommelaar, verzorgt de percussie om de benen extra in beweging te brengen.

Kaarten zijn in de voorverkoop online te verkrijgen op www.the-real-world.nl en de website van de Maassilo zelf. Daarnaast kun je ook terecht bij alle vestigingen van de Free Record Shop. Kaarten kosten slechts 17,50 euro (ex fee)

Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro's van en naar de Maassilo. Je pakt de blauwe Erasmuslijn vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation 'Maashaven'. De Maassilo ligt hier pal naast. De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De Maassilo is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws