Pakhuis

Partyscene Redactie | 24 augustus 2011
headlines

pakhuisUniek in de dancescene, maar vertrouwd bij Pakhuis: Ook deze editie is een samenwerking van creatieve organisaties met verschillende stijlen, maar met één gedeelde liefde; betere elektronische dansmuziek. Enkele van de beste en meer vooruitstrevende dance-organisaties in Nederland zijn tot de familie toegetreden, zoals Studio 80 Amsterdam. Ieder van de partners host een eigen zaal. Naast deze muzikale partners zijn er ook live-art collectieven en bijzondere lichtprojecties. Op een locatie als het Westelijk Handelsterrein belooft dit een spectaculaire mix van kunststijlen te worden.

Op 1 oktober keert Rotterdams favoriete indoor dancefestival met art & food terug in het Westelijk Handelsterrein. De radiostilte in het Rotterdamse nachtleven wordt verbroken. Weer of geen weer, dit festival staat! De Early-Bird kaarten waren in record tijd uitverkocht, de line-up is rond en als de zon toch niet komt, brengt Pakhuis licht aan het eind van de zomer. Vanaf nu werkt Pakhuis met een verbeterde formule: uitgebreid tot acht dance area's, samenwerkingen met multidisciplinaire organisaties en voorzien van een voorprogramma met een kwalitatief biologisch diner.

Verwacht betere dance: van house tot techhouse, techno en IDM tot electro. Op de festivaleditie van 1 oktober slaan veel organisaties hun handen in één: Vrijbuiters, Triphouse Rotterdam, Squz, Kick Bricks, Bootleg vs Dubberz, Undertone, Studio 80 en meer. Zie www.pkhs.nl voor de volledige line-up.

Bijna alle artiesten zijn nu bevestigd. De liefhebbers zullen worden getrakteerd op live- en dj-sets van formaat. Kijk uit naar niemand minder dan Sascha Dive, Move D, San Soda, Falko Brocksieper, William Kouam Djoko, Quazar, Sandrien, Makcim en vele, vele anderen!

Bij Pakhuis is elke keer de gelegenheid om met de dj's, crew en vrienden te eten. Dit keer op een nieuw niveau! Samen met Zegro (leverancier van vrijwel alle kwaliteitsrestaurants), is een uitgebreid buffet samengesteld, bestaande uit een selectie van hun biologische producten. Degenen die deze producten kennen hoeven wij daarom ook niet uit te leggen wat een bijzondere traktatie dit gaat worden. Toprestaurantniveau eten voor een schandalige prijs. Kortom. Het heeft géén zin om zelf te koken of duur uit eten te gaan. Vanaf 19:00 tot 22:00 serveren ze voor slechts €5 extra dit 'all you can eat' biologisch diner als opwarmer van de avond.

Kaarten voor avond en nacht (vanaf 22:00): € 17,50

Kaarten inclusief 'all you can eat' biologisch diner (vanaf 19:00): €17,50 + €5

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.PKHS.nl/tickets

De kaartverkoop gaat hard, dus het is raadzaam er op tijd bij te zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws