Lovin L\'ectro

Partyscene Redactie | 24 augustus 2011
headlines

lovin lectroOnlangs vond de grande finale van Lovin L'ectro's Newcomers Room plaats in het LVC te Leiden. De jaarlijkse DJ contest van dit dancefeest heeft inmiddels een gerenommeerde status, ook de 2011-editie leverde een talentvolle winnaar: Vincent van Nimwegen!

Een jaar geleden ging de talentenjacht van start op de zolder van het LVC. In deze periode hebben 14 artiesten gestreden om een plek in de finale. Vrijdag 5 augustus was het dan zover en mochten dj's Richard Vlasveld, Sandro Void en Fansie (Vincent van Nimwegen) strijden om de gewilde titel 'Winnaar Lovin L'ectro Newcomer Room 2011' en natuurlijk de gouden bokaal.

Nadat alle finalisten een set weggaven in de grote zaal van het LVC, moest er een winnaar worden gekozen. "Alle drie de dj's hebben een vlekkeloze techniek getoond en bezitten een duidelijke eigen sound die elk goed bij Lovin L'ectro past. Dat maakte de keuze erg moeilijk', aldus het juryrapport. Niet voor niets heeft Lovin L'ectro beloofd alle finalisten graag een keer terug te zien op een van de Lovin L'ectro avonden.

Toch kon er maar één de winnaar zijn. Lovin L'ectro heeft gekozen voor dj Fansie, oftewel Vincent van Nimwegen. 'Hij zette een spetterende en technisch erg goede set neer, bracht een modern geluid en liet zien dat hij duidelijk de 'X-factor' heeft waar Lovin L'ectro naar op zoek is." De gouden bokaal werdt uitgereikt door de vorige Newcomers Room-winnaar: Guido Neve.

Vincent van Nimwegen zal komende maand al terug te zien zijn tijdens Lovin L'ectro in het LVC. Wil je daar bij zijn hou dan lovinlectro.nl of de Lovin L'ectro facebook in de gaten want op 2 september kan je weer los in het LVC te Leiden!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws