Zaterdag TABU in Panama

Partyscene Redactie | 11 augustus 2011
headlines

We zitten midden in de zomer en het weer speelt ons parten, maar daar trekken wij ons niets van aan. Tabu is een nieuw feest waar we de de zon letterlijk en figuurlijk naar binnen halen!!
tabu
Met een line up bestaande uit Mike S, Ed Mission, KO-C, Santito, djMissJ en Jose kan het niet anders dan een knallend feest worden waar de meeste taboes even opzij geschoven worden.

Ter kennismaking met dit nieuwe feest geeft Panama 25 x 2 gastenlijsten plekken weg. Mail je naam naar gastenlijst@live.nl ovv TABU en krijg je voor zaterdagmiddag 17.00 uur bericht retour, dan sta je + 1 op de genodigdenlijst!

Mike S

Mike-S begon zijn professionele dj carierre in 1998. Sindsdien heeft hij verschillende platen gereleased op de 2 bekende platenlabels, Digiwhite & Midtown. Ook was hij een vaste gast bij grote evenementen zoals Mysteryland, Dance Valley & Trance Energy. Naast zijn gave als dj is hij ook enorm succesvol als organisator van zijn eigen grote evenement zoals Pleasure Island & Crazyland. Als multifunctionel dj kan je zijn stijl het beste beschrijven als een mix van house, club en trance. Een ding is zeker : Want wanneer Mike zijn talent ten gehore brengt aan het publiek gaat het dak eraf.

Ed Mission
Ed mission staat op menig feest, en is de bescheidenheid zelf gebleven.. maar de vele positieve reacties op zijn sets spreken voor zich.. met zichtbaar enthousiasme weet hij elke dansvloer in een kolkende massa te veranderen.

KO-C
KO-C is natuurlijk alom bekend hier in Amsterdam en tevens ook in Panama*. Hij is hier maandelijks te vinden, omdat hij weet wat een feestje geven is betekend!! Met z’n diepe sounds weet hij de menigte een goed gevoel te geven en zorgt er zeker voor dat je niet kunt stil blijven staan.

Santito
Jaren geleden begon Santito met z’n Sorobon Dance Parties in Amsterdam. Het was meteen een succes. Toen de Little Sins (organisatie) over hem hoorde en het zelf ook hebben meegemaakt hoe hij draaide, waren ze direct geïnteresseerd in hem. Vandaar dat hij ook daar als resident op bepaalde feesten kon gaan draaien. Hij heeft z’n vleugels dus werkelijk verdient, door zijn talentvolle skills als DJ. De man met de brede glimlach is zeker een sfeermaker die de avond op z’n kop gaat zetten!!!

Jose
Als een van de grondleggers van de Clubmuziek is Jose een belangrijke pionier in de dansscène. Met vele hits op zijn naam en in bijna elke club op onze aardkloot te hebben gedraaid, weten zijn producties nog steeds de hitlijsten te vinden. Als hij niet achter de draaitafels staat, runt hij door de weeks het kersverse boekingsbureau White Villa Bookings in Ede, waar hij diverse bekende artiesten onder zijn beheer heeft. Naast zijn werk als dj heeft Jose ook diverse hits op zijn naam staan: "Wrong=Right" en "House of Justice" zijn hier een voorbeeld van. Dus ben jij klaar om lekker uit je dak te gaan? Met deze line up is het gegarandeerd.
Tabu zorgt dat dit een ongedwongen zomerse avond wordt met, en bij regen nog steeds zonneschijn!!

PANAMA* pres. ‘Tabu’ – Zaterdag 13 Augustus 2011
Line-up: Mike S, Ed Mission, KO-C, Santito, DJmissJ, Jose
Aanvang: 23:00 uur
Entrance: € More
Presale: € 10,- via panama.nl (Paylogic), alle Primera Shops en alle Free Record Shops
VIP: For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws