Pakhuis

Partyscene Redactie | 11 augustus 2011
headlines

Rotterdam's favoriete dance-, art- & food-festival Pakhuis keert op 1 oktober weer terug.

pakhuisMet dit keer maar liefst 8 Dance Area's, organisaties uit heel Nederland, een bijzonder diner en een voorprogramma waar je geen nee tegen kan zeggen, is Pakhuis wéér gegroeid. Op twee verdiepingen en nóg meer vierkante meters Westelijk Handelsterrein. De beste dance, van house tot techno en van IDM tot electro. Pakhuis is, zoals altijd, een samenwerking van vele creatieve organisaties met verschillende stijlen, maar één gedeelde liefde: de betere electronische dansmuziek. Nu al van de partij, maar verwacht zeker meer veelbelovende bevestigingen:

-Vrijbuiters

-Triphouse Rotterdam

-Squz

-Nino & Frankie + Jeff Solo

-Bootleg DJ cafe

-Undertone

-En meer!

Hier alvast een greep uit de vele namen die 1 oktober aanwezig zullen zijn: Steven Pieters, Khalil, Hilbert Stoon, Kadir Pelit, Sandeep, Mirella Kroes, Sandrien, Taylan Alan en velen anderen. Meer namen worden later bekend gemaakt. Bij Pakhuis is er elke keer de gelegenheid om met de dj’s, de Pakhuis crew en vrienden te eten. Samen met de Zegro (leverancier van vrijwel alle kwaliteitsrestaurants), is er een uitgebreid buffet samengesteld bestaande uit een selectie producten uit hun biologische assortiment. Degene die deze producten kennen hoeven wij daarom dan ook niet uit te leggen wat een bijzondere traktatie dit gaat worden.

Kortom. Het heeft geen zin om zelf te koken of duur uit eten te gaan. Vanaf 19:00 tot 22:00 serveren wij voor slechts € 5,= extra dit ‘all you can eat’ biologisch dinner als opwarmer voor de avond. Pakhuis wil de prijzen binnen de perken houden. De kaarten voor de avond en nacht (vanaf 22:00) kosten € 17,50. Kaarten inclusief het ‘all you can eat’ biologisch diner (vanaf 19:00) zijn €17,50 + €5,=.

Check ook www.pkhs.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws