Citymoves finish in Zwolle

Partyscene Redactie | 16 augustus 2011
headlines

Het Citymoves peloton eindigt op zondag 11 september een super feestelijke finish in Zwolle.

Het Citymoves stedenfestival ging op Koninginnedag in Sleutelstad Leiden van start om – met een zomers biesje in de rug door de Hollandse polder – op 22 mei aan te komen in Kaas-stad Alkmaar. Nadat de lente officieus zomer was geworden, koerste de 'Citymoves is moved by Ford' Karavaan op 2 juni onder een weldadig zonnetje door naar de Noord-Brabantse hoofdstad Den Bosch.

marco v

Op 11 september tussen 13:00 en 22:00 uur gaat Citymoves maximaal in de pedalen richting Zwolle - met een dancepodium en popstage - om na een laatste krachtinspanning over de eindstreep van het zomerseizoen te flitsen. Citymoves bouwt het mobiele stadsfestijn voor de derde keer op in Zwolle, waar het Park de Wezenlanden het prachtige vertrekpunt én eindbestemming van deze monsteretappe is. De mainstage biedt plaats aan een Hollandse killer line-up met Marco V, Luciën Foort, Jochen Miller en een optreden van het populaire The Partysquad. Op de L!VE-stage staan de acts Band Anderkovver, Flinke Namen, DJ Flexican & MC SEF, Fakkelbrigade en Q the Party.

Het Citymoves festijn is, zoals je leest, compleet. Althans bijna, want de organisatie mist nog een openings-act op de mainstage voor het festival. Dat doen ze natuurlijk niet zomaar! De organisatie wil een beginnend talent de kans geven om op Citymoves zijn of haar ding te kunnen doen. Ben je DJ? Heb je naar eigen zeggen talent? Denk je de crowd in Zwolle als geen ander te kunnen bespelen? Mail dan je demo, CV en bijbehorende gegevens naar info@citymoves.nl om kans te maken op een unieke plek in de line-up van het Citymoves Festival in Zwolle. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop.

Check ook www.citymoves.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws