Salvationz Outdoor ook 2=1

Partyscene Redactie | 11 augustus 2011
headlines

Ook Salvationz Outdoor komt nu met een 2=1 actie. Twee personen naar binnen op 1 kaartje.

Na Dance Valley besluit ook de organisatie van Salvationz Outdoor met een 2=1 actie te komen.

Het slechte weer tot nu toe en de verhoging van het BTW tarief zijn de hoofdredenen om de prijzen toch aantrekkelijk te houden voor het publiek. Het festival vindt plaats op zondag 14 augustus. Dat betekent het volgende:

robbie rivera

Iedereen met een aangekochte earlybirdticket van 25 euro mag 1 extra persoon mee naar binnen nemen (dus in totaal 2 op deze kaart). Iedereen met een aangekochte earlybird duoticket van 45 euro mag 1 persoon extra meenemen (dus in totaal 3 op deze kaart).

Iedereen met een aangekocht regulier ticket van 37,50, mag 1 persoon extra mee naar binnen nemen (dus in totaal 2 op deze kaart).

Iedereen met een aangekochte reguliere duokaart van 65 euro mag nog 2 personen extra mee naar binnen nemen (dus in totaal 4 op deze kaart).

Alle overage acties vallen hierbij buiten beschouwing.

Wat betekent dit in de praktijk voor bezoekers die nog kaarten gaan bestellen? - Voor 37,50 mag je dus met 2 personen = 18,75 pp naar binnen.

Salvationz Outdoor heeft zich dit jaar vooral gericht op trance, progessive en house, met op het programma onder meer: Junior Jack & Kid Crème, Robbie Rivera, Desyn Masiello, Marco V, W&W, Wippenberg, Hardsoul live, Jack de Marseille, Guy J, Sebastien Leger en Marcel Woods, die los zullen gaan op een van de 9 stages.

Meer info en de volledige line-up op www.salvationzoutdoor.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws