Loveland festival bijna uitverkocht!

Partyscene Redactie | 10 augustus 2011
headlines

Door de bijzondere line-up is het sneller gegaan met de kaartverkoop dan andere jaren! Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Kom vóór 13.00 uur naar Loveland Festival en doe mee aan de loterij. Je maakt dan kans op 1 van de 500 tickets die worden verloot voor Loveland Festival 2012. Het is zeker de moeite waard om vroeg te komen, want er staan in de ochtend een paar toppers te draaien. Uit de vote & win blijkt dat 46% van jullie vindt dat de DJ’s een belangrijke reden zijn om vroeg naar het festival te komen. Wij hebben er voor gezorgd dat o.a. Roog, Carl Craig, Remy en André Lodemann vroeg draaien aankomende zaterdag!

house karaoke flexcitement

Nog een nieuw onderdeel is de House Karaoke. In een tent in de food area kan je zaterdag los! Karaoke is een populair vermaak in Oost-Azië sinds circa 1980 en heeft zich verspreid over de gehele wereld. Meestal met rock platen of zoetsappige ballads. Maar dat kan ook anders! Wat dacht je van Robin S, Black Eyed Peas, Outhere Brothers, Venga Boys, Chemical Brothers en meer! House Karaoke dus, met hits uit de 90s en van nu! Check www.facebook.com/housekaraoke en kom de kick off checken op Loveland festival 2011!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws