Musical Madness Night

Partyscene Redactie | 4 augustus 2011
headlines

Op zaterdag 13 augustus vindt de Musical Madness Night plaats in Zak in Uelsen.

De  bezoekers van discotheek Zak in Uelsen gaan op zaterdag 13 augustus een Musical Madness beleven. Want dat is precies wat ze daar kunnen verwachten: totale muzikale gekte. Voor degenen die dat wat vaag in de oren klinkt: Musical Madness is de muzikale- en levensfilosofie van labeloprichter en –eigenaar Marcel Woods. De gedachte achter het concept is gebaseerd op de leefwereld van dj's, zo laat Woods weten. Hij laat zich niet graag labelen. Musical Madness staat voor het buiten de kaders denken. Voor het verleggen van grenzen, het hebben van een open geest, durven om verbaasd te staan, nieuwe werelden verkennen.

marcel woods

“Het is een bizarre wereld waarin je je als DJ begeeft. Je wordt geboekt om naar de andere kant van de wereld te komen, waar je vervolgens onder het genot van een biertje mag doen wat je het liefst doet: je eigen muziek en de platen die je vet vindt draaien, andere mensen daar een toffe avond mee bezorgen en er ook nog voor betaald krijgen. Hoewel ik dit nu al heel wat jaren doe is dat idee nooit gaan wennen, ik blijf het maf vinden. Musical Madness staat voor de gefreakte wereld waar we ons als artiesten in bevinden,” aldus Marcel Woods.

Marcel heeft voor deze nacht vier collega's uitgenodigd. Negen uur lang zullen Marcel Woods, Bassjackers, Rene Amesz, Jordy Lishious en Russo de Zak op haar grondvesten laten trillen met de vetste beats en bassen. Een ieder die wat verder durft te kijken dan zijn of haar neus lang is, is uitgenodigd om de tot nu toe veel te lage zomertemperaturen tot tropische waarden te laten stijgen. Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop.

Meer info ook op www.musicalmadness.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws