Rockit Open Air

Partyscene Redactie | 27 juli 2011
headlines

rockit open airOp 30 juli wordt het weer rennen en vliegen om al je favoriete artiesten onder de rook van Utrecht te kunnen aanschouwen, aan de prachtige Maarsseveense Plassen in Maarssen! Naast de eerder bekend geworden optredens, zijn ook nog eens twee extra area’s aan de programmering toegevoegd.

Timetable
Nadat vorige maand de line-up met veel enthousiasme werd ontvangen, is nu ook de timetable klaar om met iedereen gedeeld te worden. Zo kunnen de vroege vogels lekker stevig beginnen bij Jasper Wolff en Maarten Mittendorff, het nieuwe talent aanschouwen bij de winnaars van de TWSTD DJ contest, of feestelijk de dag ingaan bij discohelden Meester Moeilijk en Sjonnie Disco!

Ook aan het begin van de middag valt er voor iedereen genoeg te genieten. Knal stevig door bij Secret Cinema of ga juist voor het bijzondere live optreden van De Jeugd van Tegenwoordig in de ‘Great Electronic Beats’ tent. De line-up belooft veel goeds want met klinkende namen als Derrick MayAgoriaHardsoul Live feat. Candy Dulfer & Alain ClarkAeroplaneBoemklatschMichel de HeyKraak & SmaakEllen AllienPantha du PrinceBenny RodriguesDon Diablo en natuurlijk weer Stylus DJ’s feat. Tom, Jochem en Giel Beelen kom je muzikaal de dag zonder moeite door.  Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat belooft de beste ROCKIT Open Air ooit te worden!

Opvallend zijn de twee lange sets op de ROCKIT Mainstage. Allereerst het unieke 2 uur durende optreden van de Neuwave Renegades (Dennis Ferrer &  Martinez Brothers), die voor het eerst hun krachten bundelen in ons land. Daarnaast krijgenSims & Friends (Ben Sims vs Surgeon & Ben Sims vs Paul Mac) in 2,5 uur tijd alle ruimte om de boel compleet af te breken, waarna Cari Lekebusch de lijn doorzet om je een extra energie-boost  te bezorgen met een knallend eind!

Marco V presents The Art Of
Met de toevoegingen van Marco V’s The Art Of (TAO) stage en de terugkeer van de succesvolle ‘Smirnoff Cube’, is het programma nu compleet. Na het succes van Free Your Mind Festival focust de organisatie op ROCKIT Open Air. Alle zeilen worden bijgezet om het dit jaar beter, mooier en grootser aan te pakken op het gebied van licht, geluid en aankleding.

Social media kanalen ROCKIT Open Air
Natuurlijk check je voor de complete timetable en meer info over de website (www.rockit.nl). Maar als je echt up-to-date wilt blijven volg je ROCKIT Open Air ook op de Facebook pagina (www.facebook.com/rockitnl) voor de laatste nieuwtjes over artiesten, stages en winacties. Je kan er ook terecht voor een live verslag van de opbouw van het terrein en het festival zelf. Vergeet ‘m dus niet te “liken” en blijf op de hoogte!

Ook is ROCKIT Open Air te volgen via Twitter (www.twitter.com/rockitnl).

Kaarten à € 45,- zijn nu verkrijgbaar via de website en bij alle Primera winkels in het land

ROCKIT Open Air - A Yellow Day From Outer Space
Zaterdag 30 juli 2011
Maarsseveense Plassen - Maarssen (Utrecht)
Open: 11:00-23:00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws