Time Warp Holland

Partyscene Redactie | 28 juli 2011
headlines

Op zaterdag 10 december is het zover, dan is Den Bosch het middelpunt van Time Warp. 

De line-up is bekend, er is een nieuwe locatie en de verwachtingen zijn hoog gespannen voor de vierde editie van Time Warp Holland. Op zaterdag 10 december is het zover, dan is Den Bosch het middelpunt van Time Warp. Na avonturen in Rotterdam en Amsterdam trekt Time Warp nu verder naar Den Bosch. In de Brabanthallen zijn dan alle ingrediënten aanwezig voor een ouderwetse techno rave. Met zes zalen in groot en klein formaat krijgt iedereen straks meer dan genoeg feest per vierkante meter.

underworld

Naast de vier main areas presenteert Time Warp NL dit jaar twee volledig nieuwe zalen. Zo is er de Double Dutch area, waar uitsluitend Hollandse technogrootheden te vinden zijn die in unieke back 2 back setting optreden. Een minder voor de hand liggend Time Warp geluid is te vinden in de Special Disco Area. De line-up:

Live:

Underworld, Extrawelt, Henrik Schwarz, Paul Ritch, Tensnake

DJ's:

Sven Väth, Loco Dice, Chris Liebing, Monika Kruse, Karotte, Marcel Dettmann, Ben Klock, Matthias Tanzmann, Steve Rachmad, Michel De Hey, Miss Djax, Remy, Secret Cinema, Benny Rodrigues, Boris Werner, Lauhaus, Darko Esser, Prins Thomas, Todd Terje, Round Table Knights, Joey Daniel, Mike Drama, Seebase, Warren Fellow

 

Organisators Cosmopop en Evotions kijken enorm uit naar het evenement. “Nederland heeft in geen tijden een indoor-rave als deze gekend en dan mogen wij het brengen met de muziek waar wij voor staan, de mensen met wie we graag werken, de vrienden, familie en kennissen die we inmiddels hebben en dan ook nog eens het beste publiek van Nederland daarbovenop,” aldus Frenk Wiersma van Evotions. Het feest begint om 20:00 uur en gaat door tot 07:00 uur de volgende morgen.

Alle info vind je op www.evotions.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws