THIS IS the weekend

Partyscene Redactie | 15 juli 2011
headlines

Zaterdag 16 juli wordt een memorabele dag voor Sander Kleinenberg en zijn eigen THIS IS label. Voor het eerst zal THIS IS de Lakeside stage hosten tijdens Extrema Outdoor. Sander heeft hier voor deze bijzondere dag niemand minder dan goede vriend en collega Sasha uitgenodigd.
sk
Opvallend is natuurlijk ook het optreden van Gui Boratto. Deze Braziliaanse grootmeester blijft altijd een genot voor het oor en zal zeker vele harten veroveren op dit podium. En dan hebben we het nog niet eens gehad over diskJokke, Pleasurekraft en Kraak & Smaak. Na Extrema Outdoor is het feest echter nog lang niet voorbij. Als een speer zal Sander zijn troepen verzamelen om af te kunnen reizen naar Amsterdam. Aan het IJ ligt namelijk de Pure-liner te wachten op een wel heel bijzondere afsluiting van dit weekend. Wie Sander precies meeneemt naar de boot blijft laten we nog even in het ongewisse, maar dat is juist ook de bedoeling. De troefkaarten zijn geschud en nu rest natuurlijk de vraag welke artiesten getrokken zullen gaan worden. Een ding is zeker, dit zal een heel bijzonder, exclusief en intiem bootfeest gaan worden. Vanaf 23:00 uur worden de deuren van dit prachtige schip geopend. Om twee uur moet iedereen aan boord zijn en gaan de trossen los voor een zwoele nachtelijke rondvaart rondom de Amsterdamse wateren.

Gewijzigde boarding informatie

In tegenstelling tot waar de Pure-liner normaliter aangemeerd ligt, voor het Muziekgebouw aan ’t IJ, moet het schip dit keer uitwijken naar de steiger van de Passenger Terminal Amsterdam (PTA). Het schip ligt exact achter restaurant Fifteen, ingang Veemkade. Check de flyer goed, daar staat de locatie exact aangegeven. Kijk voor meer informatie op www.5k.tv of www.interlabmusic.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws