Speltuin

Partyscene Redactie | 13 juli 2011
headlines

speeltuinVier keer eerder heeft de club op zijn kop gestaan tijdens Speeltuin. En het spelen gaat gewoon door! De vijfde editie vindt plaats op zaterdag 23 juli. In samenwerking met DF kun je deze nacht weer even kind zijn. En het belooft een hele speciale te gaan worden! Het Duitse duo Kollektiv Turmstrasse zal een liveact verzorgen.

Ze zijn ongekend populair, Kollektiv Turmstrasse. Overal waar ze staan gaat de zaal compleet los. Bij elke house en techno liefhebber vliegen de vonken er vanaf bij het zien en horen van deze act. Ze staan bekend om hun briljante techno remixes voor o.a. Anders Trentemoller en hebben zelf een aantal fijne ep’s en club hits op hun naam staan. De andere headliner van de avond is Miss Melera. Deze Haarlemse held heeft vaker tijdens speeltuin gedraaid, ze heeft een eigen club avond in Club Stalker en heeft zelfs internationale bekendheid. Het moge duidelijk zijn; twee headliners om niet te mogen missen.

John Wolff duikt steeds vaker op in stalker. Hij heeft vaker op avonden met grootheden als De Man Zonder Schaduw en Dominik Eulberg gestaan. Een bewezen goede toevoeging op deze bijzondere avonden. JVW zal dit maal de avond openen. Dit is tevens zijn stalker-primeur. Bovenaan de trap de house classics van het Haarlemse dus Manolo & Da Vinci.

Zaterdag 23 juli

Open: 22.00 – 05.00

Kollektiv Turmstrasse – Live

Miss Melera

John Wolff

JVW

Manolo & Da Vinci

Prijs: 9 euro VVK // 10 euro deur

http://www.facebook.com/event.php?eid=215848381783274

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws