Absolutely Stereo is terug

Partyscene Redactie | 19 juli 2011
headlines

Miss Monica keert op 20 augustus terug met haar concept Absolutely Stereo.

Na het crisisdal begint het Rotterdamse uitgaanscircuit weer te kriebelen en te borrelen. Miss Monica keert terug met haar concept Absolutely Stereo, elke derde zaterdag van de maand in het compleet vernieuwde Waterfront te Rotterdam. Elke editie geeft Miss Monica een extra lange set weg en worden er nationale- en internationale guest dj's uitgenodigd! De vetste ongecensureerde house, tech-house en techno in haar puurste vorm wordt gepresenteerd.

absolutely stereo

Zaterdag 20 augustus zal tijdens de re-opening Warren Fellow het spits afbijten. Deze lange charmeur weet met zijn groovy en funky tech-house sounds de sfeer te maken. Main-act van Absolutely Stereo is en blijft natuurlijk Miss Monica. Met haar hedendaagse funky en opzwepende house en tech-house sets weet zij het publiek tijdens al haar sets tot ongekende hoogte te brengen. Reeds achttien jaar actief en nog steeds onderscheidend met haar sound. Uiteraard wordt Miss Monica ter zijde gestaan door MC Miss Bunty. Miss Bunty en Miss Monica staan ook bekend als het populaire duo “Stereo Divas” en staan zij altijd garant voor een wervelende show en de muziekale schijf van vijf. Om de muzikale creatie naar een hoger platform te trekken is voor deze editie violiste Anastasija uitgenodigd.

Absolutely Stereo had in 2005 t/m 2009 hoogtij dagen in de altijd bomvolle Club Off Corso in Rotterdam, The Thaila in Rotterdam, Poema in Utrecht en Winkel van Sinkel in Utrecht. Volle zalen, knallende en funky beats, uitzinnig publiek en natuurlijk de overbekende fantastische “Absolutely Stereo sfeer” staan gegrift in het geheugen van velen. Om deze feestelijke avond meer bubbles te geven zal er een champagnebar zijn welke wordt gepresenteerd door de elegante heren van “Maison Vinoterie”. Kaarten kosten 12 euro in de voorverkoop en 14 euro aan de deur. Next edition: zaterdag 10 september 2011, alleen in deze maand is het de 2de zaterdag van de maand.

Check ook www.djmissmonica.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws