3HOOG; Snoept

Partyscene Redactie | 8 juli 2011
headlines

3hoog happy hardcoreNa maanden van speuren, onderhandelen en veel lobbywerk is het 3Hoog gelukt om een deal te sluiten met het hele snoeplegioen. Gummy Beren, Kikkers, Muizen, Spinnen, Zure Bommen, Matjes, Cola flesjes, Dolfijnen, Cola sleutels, Lolly’s, Halve manen, Kersen, Aardbeien, Dropveters, Winegumes, Engelse drop, Hartjes, Snoepies en Kauwgom ballen, werkelijk alles is geboekt voor 3Hoog, Maanden van voorbereiding weten het nu definitief. Alle lekkernijen zullen acte de presents komen geven in juli in AIR te Amsterdam.

Tijdens de nacht zal het snoepleger in full gear aanwezig zijn om het publiek te trakteren op een bek vol gaatjes. Geen appeltje voor de dorst maar een 10 rittenkaart voor de tandarts kun je beter bestellen na een bezoek aan de “snoep zoveel als je kan muur”. Deze eetbare muur zal wekelijks te zien en te proeven zijn.

Exploding Gummy Beer contest!!!

Tijden de Snoept edities zal 3Hoog alles op alles zetten om te proberen het wereldrecord Gummy Beer opblazen te verbreken. Door een ouderwets spelletje zal de Gummy Beer in een maand tijd zoveel mogelijk water opnemen. Het huidige wereld record staat nu op 38,7 cm. Aan het eind van elke avond zal er gekeken worden hoeveel centimeter de Gummy Beer is gegroeid die week. Dan zal aan het einde van de maand bekend worden gemaakt of het gelukt is. De Gummy Beer zal daarna in het diepste geheim ritueel geslacht worden. Over het exacte tijdstip en de plaats waar dit zal plaatsvinden kan 3Hoog op het moment nog geen uitlatingen doen. Hou daarvoor de 3Hoog twitteraccount in de gaten.
Happy Hardcore Karaoke by Flexcited.com
Happy Hardcore Karaoke
Aanstaande donderdag 14 juli is helemaal niet te missen, dan kan je aan de Happy Hardcore Karaoke in de kleine zaal! Mix de beste Hollandse muziek uit de jaren 90 met het favoriete tijdverdrijf in Japan en je hebt Happy Hardcore Karaoke: een nieuw interactief concept uit de koker van Flexcited.com

Dus pak die microfoon en zing mee, al hakkende, met Aquarius, Hava Naquila, Have You Ever Been Mellow, Wonderful Days, Children Of The Night, Hardcore Vibes, Hand In Hand, Burning Love, Happy Generation, I Kiss Your Lips, Rainbow In The Sky en Luv U More! Aangevuld met een wedstrijdje Uit De Maat Hakken en Raad De Plaat wordt dit een dik festijn! Check ook de Happy Hardcore Facebook page! 



Memberspas

Als cadeautje aan de vaste bezoekers start 3Hoog deze zomer met een memberspas. De 3Hoog memberspas geeft gratis toegang tot het feest en daar bovenop een mooie korting op een biertje via een van onze goeddoeners HEINEKEN. In juli zal er een team van 3Hogers van het eerste uur klaarstaan om de passen te verdelen onder de trouwste bezoekers van het event. Dus aan de bezoekers die echt wel wat beters te doen hebben. Als nieuwe aanhangers kan je via een leuke spel ook kans maken op een pas.

Al dit entertainment geweld komt pas echt goed tot zijn recht als de bijbehorende beats je tot een kookpunt brengen. Afgelopen maand hebben we een heerlijk samenspel gezien tussen onze sterren. Vooral de vette back2back set van Rubix & Tettero was daar een goed voorbeeld van. Nieuwe connecties ontstaan op 3Hoog en daar was dit er duidelijk eentje van. Verder hebben we de vrolijke harde electro disco van Riptide en de meer diepere house flow van Prunk. Dit samen maakt de avond tot een geheel. Vandaar dat ook deze maand weer een goede mix van house met allerlei invloeden zal herbergen. tot AIR! Tot 3Hoog!

Voor iedereen die wel wat beters te doen heeft.

3Hoog elke donderdag in AIR

3Hoog; Snoept

Donderdag 7, 14 21, 28 juli 2011

23:30 – 04:00

Met college kaart aan deur: € 6,-

Aan de deur: €9,-

Zie http://air.nl voor wekelijks programma en extra info.

3Hoog is een AIR, Gezouten Producties en MRKMLN groep co-creatie!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws