ChopTillYouDrop Outdoor

Partyscene Redactie | 21 juni 2011
headlines

Eind juli vindt ChopTillYouDrop Outdoor plaats in Venlo. De line-up is bekend.

De 4e editie van ChopTillYouDrop Outdoor vindt op 22 / 23 en 24 juli plaats bij Seacon stadion – De Koel – in Venlo. Drie dagen lang gaan de handjes de lucht in terwijl de voetjes heerlijk in het zand staan. De mainstage wordt gesupport door Slam FM en zal dit jaar een uitstraling hebben van een levensgroot zandkasteel. De heerlijke rauwe techno beats zijn op zaterdag en zondag in een festivaltent te vinden en tussen de bomen in het Secret Forest kun je genieten van het beste wat hipHop, electro en dubstep te bieden heeft.

kaiserdisco

Op vrijdag 22 juli zal SneakerZ in de festivaltent de aftrap geven. Baggi Begovic, Franky Rizardo, Ralvero en Yasmin Le Bon zorgen voor de beats. De avond wordt gehost door mc: Lady Bee. Zaterdag 23 juli staat vanaf 19u de mainstage in het teken van house. Vato Gonzalez neem zijn jongens mee naar het zuiden van het land om ook daar de boel te gaan afbreken.

Op zaterdag zal in de tegen het strand aan gelegen festivaltent voor de liefhebbers het genieten zijn. Zero Gravity host hier de techno tent en nodigt onder meer De Man Zonder Schaduw, Rauwkost en Mulder uit. Op dag 3 zijn alle drie de area’s geopend. Op de mainstage staan Roog, Funkerman, Bingo Players en Luciën Foort. In de tent staat de organisatie van YumYum voor de techno fans klaar met Kaiserdisco, Warren Fellow, Erick Eerdhuizen en Bas Amro. De 3e area wordt gehost door Venloos succesvolle concept: Ted Bemmer, met hiphop en dubstep. De entree is helemaal gratis.

Meer info vind je op www.choptillyoudrop.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws