Warren Fellow’s Birthday Bash

Partyscene Redactie | 10 juni 2011
headlines

wacEr is er 1 jarig hoera, hoera; dat kun je wel zien dat is hij! Dat vinden wij allen zo prettig, ja ja, en daarom zingen wij blij, blij, blij, BLIJ! Hij leve lang, hoera, hoera! Hij leve lang Hoera, Hoera, Hij leve lang hoera!

Alle gekheid op een verjaarskaars – Zondag 19 juni strijkt We Are Connected neer bij de leukste strandtent van Zuid Holland; de Whoosah in Scheveningen! Het concept dat dit jaar van Rotterdam naar Amsterdam trok en beide keren voor uitverkochte zalen zorgde, zal nu zijn opwachting maken aan het Zwarte Pad van Scheveningen voor een portie onvervalste techy beats!

De jarige van vanavond is natuurlijk- aanvoerder- van het We Are Connected concept Warren Fellow. Tijdens deze editie zullen alle zeilen worden bijgezet om er een magische avond van te maken met natuurlijk de naaste muzikale vrienden van Warren Fellow. Tijdens de We Are Connected avonden staat de muziek centraal; het gevoel van saamhorigheid moet de boventoon voeren. Kenners en trouwe fans weten inmiddels dat dit streven tot nu toe altijd is waargemaakt.

We Are Connected zal dit seizoen eenmalig plaatsvinden in de Scheveningse Whoosah; voor resident dj Warren Fellow de uitgelezen kans om zijn verjaardag groots uit te pakken voor zijn trouwe achterban en iedereen te trakteren op een fijne avond waar we allemaal ‘Connected’ zijn met elkaar.

Line up
Een verjaardag vier je met je beste muzikale vrienden! Warren Fellow heeft een arsenaal aan helden uitgenodigd, waarvan er twee nog lekker geheim blijven. Het enige wat de organisatie je kan verklappen is dat deze twee heren -die overigens niet samen draaien- grootheden zijn in de Nederlandse dance scene welke jullie absoluut niet onbekend zijn.

Line up:

Warren Fellow
Remy
Darko Esser
Michel Steinbach
Mystery Guest 1
Mystery Guest 2

Gratis entree!
Wie jarig is trakteert; Dus vanavond staan de poorten van de Whoosah voor nop open. Let wel op; Kom op tijd…Om de sfeer ten alle tijden goed te houden laat de organisatie een gelimiteerd aantal personen binnen. De trouwe gasten van Whoosah weten dat als geen ander, en dit is vaak het geval op zondag. Bij deze dus nog 1 keer de waarschuwing; Vol=Vol. De deuren van Whoosah openen om 16:00 uur en zullen open blijven tot 01:30 uur. Ook bij slecht weer zal het verjaarspartijtje gewoon doorgaan; Whoosah is overdekt. Je zwemkleren meenemen mag overigens…, Je zult niet thuis gebracht worden…;)

Meer info
Meer informatie omtrent We Are Connected, of over de stage die We Are Connected zal hosten op 18hrs Festival samen met Rejected op 9 juli in Zaandam? Check dan snel de website op: http://www.weareconnected.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws