Sensation kledinglijn

Partyscene Redactie | 10 juni 2011
headlines

ccrDe ultieme match tussen fashion en dance is geboren! California Christiania Republic (CCR) heeft speciaal voor het internationale dance event SENSATION een exclusieve collectie One*Z ontworpen. De collectie bestaat uit vier outfits voor dames en twee pakken voor heren. One*Z is dé nieuwe fashionable jumpsuit die al gedragen wordt door o.a. Britney Spears, Rihanna, Katy Perry en Steven Tyler. Dus ben je er nog niet uit wat je tijdens SENSATION moet dragen? Stop dan met zoeken en ga voor één van deze collectors items outfits!

Na de succesvolle introductie van de One*Z jumpsuits februari jl., zijn CCR en SENSATION een samenwerking aangegaan. CCR raakte erg geïntrigeerd door de filosofie achter het grootste dance event SENSATION en heeft een speciale lijn ontwikkeld. De visies van de twee merken bleken al snel zoveel overeenkomsten te hebben, dat de samenwerking direct van start kon gaan. De collectie kun je de eerste keer dragen tijdens SENSATION Amsterdam op 2 juli a.s., daar waar de roots van het dance event liggen.
ccr
Door de sterke band met de muziekindustrie zijn er al diverse artiesten, stylisten, ontwerpers en choreografen gespot in hun eigen, unieke One*Z. Zo lieten o.a. Steven Tyler, Britney Spears, Katy Perry, Rihanna, Ke$ha en Willow Smith al een eigen pak customizen, waardoor deze high-end jumpsuits nu al niet meer zijn weg te denken uit het straatbeeld. 

Over CCR

CCR is opgericht in 2010 door de Scandinavische vrienden Tonny Sorensen (voormalig CEO van Von Dutch Originals) en Toby Skard (bassist van de Amerikaanse band POE). De visie van het merk is geïnspireerd op ‘Freetown Christiania’, een gemeenschap ontstaan in Kopenhagen in 1971. Decennia later manifesteert CCR’s visie zich tot persoonlijke vrijheid en individualiteit. CCR staat voor de fusie tussen twee inspirerende plaatsen (Christiania en Californie) en streeft ernaar om de waarden die zij delen te verspreiden.

“Met CCR willen we de ware essentie van een onbevangen, doelbewust leven vastleggen. Met een merk dat staat voor individualiteit en vrije expressie”, aldus CEO Tonny Sorensen. “Geïnspireerd door artiesten en vernieuwers die hun eigen pad volgen, erkennen wij dat het onderliggende element dat er voor zorgt dat deze visionaire leiders hun grenzen kunnen verleggen, VRIJHEID is. De One*Z is onze representatie van VRIJHEID. De eenvoud van het ontwerp, gecombineerd met de jeugdige vrolijkheid die het merk opwekt, zorgt voor een directe transformatie van de drager. Een ieder die de One*Z draagt voelt zich direct bevrijd en geïnspireerd om ‘Vrij’ te zijn en vol van het leven te genieten.”

Vanaf vandaag is de Sensation-collectie met haar vier verschillende outfits voor dames en twee verschillende outfits voor heren verkrijgbaar op www.ccrbrand.nl. Zie hier de exclusieve promo van de Sensation-collectie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws