Inc. Avenue

Partyscene Redactie | 9 juni 2011
headlines

Inc. Avenue is een nieuwe club in Vlaardingen, die begin september open gaat.

Het weekend van 9 en 10 september opent dance club Inc. Avenue haar deuren. Na vier maanden van sloop- en opbouw werkzaamheden kunnen we dan eindelijk weer eens een vernieuwende en stijlvolle Club verwelkomen binnen het uitgaanscircuit. De eigenaren zijn geen vreemden in de dancewereld. Vanuit de Inclusivo Events organisatie hebben zij de afgelopen twee jaar al een flink aantal danceparty's georganiseerd in kleine en grote locaties. En nu gaan ze het dus met een club in Vlaardingen proberen.

inc

“Onze club kent een geheel eigen concept dat gebaseerd is op de wensen van onze gasten. Hiervoor hebben wij begin 2011 een uitgebreide enquête gehouden. Nu wij midden in de verbouwing zitten, willen wij hen er bij betrekken en sturen we in juni weer een enquête uit, we kunnen nu nog zaken aanpassen. De klant is bij ons Koning en wij betrekken hen regelmatig bij de vormgeving van onze events.en nu ook bij onze Club 'Inc. Avenue'! Onze gasten kunnen een ledenkaart aanschaffen met veel voordelen en kortingen in de Club. Zo kunnen we tevens beter contact houden met de kern van ons publiek,” zo laten ze weten.

Dat het team van Inclusivo een andere kijk heeft op het uitgaan anno 2011 is duidelijk. Zo vinden zij dat toiletten en garderobe onderdeel zijn van de te leveren service en dat het kunnen loungen/ chillen en socializen vanzelfsprekend is. Hiervoor komt een ruimte beschikbaar op de eerste etage, rondom de dansvloer in de grote zaal. De vele faciliteiten hier variëren van champagne/cocktail bar tot een food/coffeecorner en vaste kleding-, sieraden- en informatiestands. Zelfs is hier bediening aanwezig, zodat je niet je loungebank uit hoeft! Tijdens de opening draaien onder meer Billy The Klit en D-Rashid.

Check www.inc-avenue.nl voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws