Extraveel Max Cooper

Partyscene Redactie | 27 mei 2011
headlines

max cooperDeze zaterdag (28 mei) is het eindelijk tijd voor weer een echt Electronation feest, met niemand minder dan de Engelse elektronica held Max Cooper in de Sugar Factory!

Electronation is dan ook erg trots om te kunnen aankondigen dat hij niet alleen zijn geweldige live-set zal gaan doen zoals gepland (waar hij inmiddels bekendheid mee heeft verworven van London tot Moskou), maar aansluitend hierop ook nog eens een extra 2 uur durende DJ-set weg gaat geven! In zijn DJ-sets verwerkt hij naast zijn eigen tracks, ook altijd de nieuwste en obscuurste platen van zijn eigen favoriete artiesten. Dat is dus 3 volle uren Max Cooper sounds, een vooruitzicht waar de eerlijke muziekliefhebber zijn vingers bij zal aflikken! Hier alvast een muzikaal voorproefje op wat komen gaat.

Support komt van onze eigen elektronica held Applescal, die een van zijn beruchte live-sets zal gaan weggeven. Onlangs is hij een website begonnen met gelijkgezinden waarin zijn muzikale smaak naar voren komt. Check deze dus voor een impressie van wat te verwachten van deze unieke Nederlandse artiest: http://www.rtfkt.net/

Naast dus extra veel Max Cooper geweld, zijn ook de jonge getalenteerde Electronation residents PSTL toegevoegd aan de line-up. Zij zullen de zaal met hun warme techy sounds in de stemming brengen voor het live elektronica spektakel van Applescal en Max Cooper. Timetable voor zaterdag ziet er dan ook als volgt uit:

00:00 – 01:00 PSTL

01:00 – 02:00 Applescal (Live)

02:00 – 03:00 Max Cooper (Live)

03:00 – 05:00 Max Cooper (DJ)

Behalve het muzikale gedeelte, is ook het grafische gedeelte van groot belang bij een visueel ingestelde artiest als Max Cooper. Bekijk zijn vimeo video pagina voor een overview van videoclips. Sugar Factory heeft in de zaal gelukkig een groot aantal schermen, waardoor ook dit aspect volledig tot zijn recht kan komen!

Extraveel Max Cooper, nog een DJ duo en de verzekering van een visueel kunststukje.. Voor eindelijk weer een portie fatsoenlijke elektronica valt deze Zaterdag Sugar Factory dus niet te missen!

Sugar Factory

28 mei 2011

Presale 12,50

Doors 15,-

Electronation.nl

Presale Link

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws