Playboy\'s Midsummer Night Event

Partyscene Redactie | 20 mei 2011
headlines

playboyOp zaterdag 18 juni zal de Wintertuin in het prestigieuze Amsterdamse NH Grand Hotel Krasnapolsky worden omgetoverd tot de bekende ‘Playboy Mansion’ van Hugh Hefner himself. Het wordt een avond vol internationale allure met sexy entertainment, bekende gasten, top DJ's en meer van het beste uit de wereld van Playboy. De gasten worden op de rode loper ontvangen door Playmates van het Jaar Mai-Lan (2008), Chantal Hanse (2009) en Irene Hoek (2010).

‘Playboy's Midsummer Night Event’ zal je meenemen in een droomwereld en zal garant staan voor het sexy gevoel van het betere leven, stijl en glamour. En dat sexy gevoel zal dan ook gegarandeerd centraal staan tijdens dit spetterende event in het NH Grand Hotel Krasnapolsky. Dit alles vanzelfsprekend inclusief een overvloed aan Bunnies, Champagne, Style en de mooiste Playmates die wereldwijd op spraakmakende wijze de covers van Playboy sierde.

Muzikaal zal de avond je meenemen op een internationale reis langs het heden en verleden. Want met DJ Denniz, Joshua Walter, DJ Roog & Brothers in the Booth ben je op deze avond gegarandeerd van een diversiteit aan stijlen die ervoor zorgt dat jij een onvergetelijke avond op de dansvloer zult beleven.

Het aftellen is begonnen naar een avond met internationale allure, midden in het centrum van Amsterdam, die Playboy tot leven zal brengen binnen de dance-scene. Tickets zijn te bestellen via See Dance & www.luxury-events.nl. Ook kan je terecht bij alle Free Record Shop filialen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws