Armin Only ‘Mirage’ naar Bratislava, Slowakije

Partyscene Redactie | 18 mei 2011
headlines

armin

Afgelopen september bracht Armin van Buuren weer een nieuw artist-album uit, getiteld Mirage. Een heerlijke cd vol prachtige platen en mooie samenwerkingen met onder andere Nadia Ali, Susana, Sophie Ellis-Bextor, BT en Ferry Corsten.

Armin van Buuren: ”Voor mij staat ‘Mirage’ voor het gevoel van euforie dat ik krijg als ik al die mensen voor mijn ogen zie genieten tijdens mijn set. Mijn passie voor muziek die ik op zo’n moment deel met iedereen om me heen. Als die bijzondere connectie er is hangt er haast een soort deken van positieve energie in de zaal. Ik sta dan voor 200% te genieten. Dat gevoel wil ik met ‘Mirage’ uitdrukken.”

In november werd in de Jaarbeurs het startsein gegeven voor de Mirage World Tour. Zo’n 15.000 fans uit een groot aantal landen genoten van een prachtige nacht vol heerlijke muziek, gastoptredens van artiesten die mee produceerden aan het album en een fantastische show.

Na de Utrecht-editie deed  de Mirage Tour onder andere de Oekraïne, Argentinië, Australië en Rusland aan. Op 10 juni is Bratislava in Slowakije aan de beurt. In het recent verbouwde ijshockeystadion van Bratislava zal Alda Events in samenwerking met lokale partners wederom een prachtige show neerzetten rondom Armin, met gastoptredens, dansers, full-LED producties en video. Partyscene is daarbij!

armin mirage

Als jij er ook bij wil zijn kan dat. Bratislava is niet om de hoek dus we raden je aan het vliegtuig te nemen. Vanaf onder andere Schiphol, Rotterdam, Dusseldorf en Charleroi gaan er directe vluchten naar Bratislava of het 60 kilometer verderop gelegen Wenen. Charleroi – Bratislava met Ryanair is de goedkoopste, je hebt al een retourtje voor € 60 als je het met alleen handbagage af kan. Overnachten in Bratislava kan prima voor € 40 per nacht, de stad stikt van de barretjes en kroegjes, en het mooie Wenen is ook nog eens om de hoek. Een perfect recept voor een (feest)weekendje weg dus!

Tickets koop je via hier voor €39 incl. fee.

Wat: Armin Only ‘Mirage’

Waar: Ondrej Nepela Arena, Bratislava, Slowakije

Wanneer: Vrijdag 10 juni

Reis + verblijf: Vliegen vanaf € 60 retour, hotel vanaf € 35 per nacht

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws