Future vrijwilliger

Partyscene Redactie | 17 mei 2011
headlines

Welcome To The Future komt ook dit jaar weer met het vrijwilligersproject.

Op zaterdag 6 augustus strijkt het Welcome to the Future festival voor de vijfde keer neer in het mooiste natuurgebied van Amsterdam en omgeving: het Twiske bij Oostzaan. Een jubileum. Het vrijwilligersproject vind dit jaar voor de tweede keer plaats voorafgaande aan het festival op 11 juni.

wttf

Welcome to the Future is vorig jaar begonnen met een bijzonder project; de Welcome to the Future Vrijwilligersdag. Samen hebben tweehonderd WTTF-liefhebbers ruim 800 uur vrijwilligerswerk gerealiseerd. Na alle enthousiaste reacties van de deelnemers hebben we besloten om dit jaar door te gaan met het project.

Op zaterdag 11 juni nodigt Welcome to the Future een groep vrijwilligers uit om de handen uit de mouwen te steken. Onder professionele begeleiding van Landschap Noord-Holland gaan we samen bomen planten, snoeien en onkruid wieden. Een andere groep zal de zorgboerderij opknappen en zwerfvuil opruimen.

Samen iets teruggeven aan de natuur is de insteek van dit project. Elkaar in de aanloop van het feest ontmoeten in een andere setting en daarna geïnspireerd en geïnformeerd weer naar huis. Als dank krijgen deelnemers een kaartje voor het WTTF festival. Met het speciale ticket dat je verdient door aan dit project deel te nemen, krijg je op de dag van het festival een speciale ontvangst. Aanmelden voor de vrijwilligersdag kan tot 20 mei via www.wttf.nl.

Meer informatie vind je op www.wttf.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws