Edu Imbernon vs Agoria

Partyscene Redactie | 13 mei 2011
headlines

edu airDe temperatuur klimt langzaam omhoog en de nachten beginnen ook weer steeds zwoeler en meer zomers te worden. Tijd om ervan te genieten en ze weg te dansen dus! Omdat wij deze mediterrane wind ook voelen hebben we wat Zuid-Europese helden naar AIR gehaald. Overdose.am, We Are E, Ferro en AIR slaan de handen ineen en presenteren Edu Imbernon & Friends (Agoria, Joey Daniel, Ferro), de eerste club editie van Next Monday’s Hangover. Dat moet dus wel een warm feestje worden!

De Valenciaan Edu Imbernon is de hoofdgast van de avond en met zijn warme melodieuze geluid zal hij iedereen zeker aan het zweten krijgen. Edu is met zijn 21 jaar misschien nog jong, maar hij had in 2009 de wereld al zijn voeten liggen met zijn hit "El Baile Alemán", welke de wereld veroverde met support van artiesten als Ricardo Villalobos, Marco Carola, Sebastien Leger, Agoria en vele anderen.

De laatstgenoemde Franse artiest is overigens de andere headliner van de nacht. Sebastien Devaud, zoals Agoria echt heet, zal geen vreemde zijn voor de liefhebbers. Deze zoon van het Franse platteland timmert al wat langer aan de weg maakt diepe emotievolle techno, vaak gebouwd rondom heerlijke piano-lijnen. Dat zijn producties gedraaid worden door onder andere Laurent Garnier, Sven Vath en Dave Clarke zegt genoeg over zijn CV.

Al dit mediterrane geweld wordt omlijst door twee locale artiesten aan wie de schone taak is om te laten zien dat Nederlanders net zo zwoel kunnen zijn als deze zuiderlingen: Joey Daniel en Ferro.

Edu Imbernon & Friends – Next Monday’s Hangover

20/05/2011

23:00-05:00

Vvk: 15,- via www.AIR.nl

Line up:

Agoria (FR)

Edu Imbernon (ES)

Joey Daniel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws