Disco Biscuits

Partyscene Redactie | 12 mei 2011
headlines

Baskerville knalt door met de tweede editie van Disco Biscuits in het Haarlemse Patronaat.

discoEerder kon je hier op Partyscene al lezen dat het Haarlemse Baskerville een eigen clubavond was begonnen. Na het succes van de eerste editie in maart knalt de groep vrolijk verder met de clubavond Disco Biscuits in het Patronaat in Haarlem. Vrijdag 20 mei is de volgende editie en daarvoor worden weer gasten uit binnen- en buitenland naar Haarlem gehaald. Met een gouden kabouter voor stoutste live act en drie 3FM award nominaties op zak gaan de Baskervillees nog steeds hard en lekker.

Voor deze editie worden er twee internationale gasten ingevlogen. Strip Steve is een van de huidige paradepaardjes van Boysnoize records (bnr trax), waar hij begin dit jaar samen met Das Glow de 'calcium' ep op uitbracht. Alsof dat nog niet cool genoeg was groeide hij op onder het genot van met punkrock, skateboarden en het beatmatchen van hiphop tracks. Tegenwoordig is hij degene die eigenhandig de franse filterhouse een toekomst heeft gegeven en all these powers combined maken hem dus de perfecte gast voor een sessie op disco biscuits.

De tweede buitenlander is Lee Mortimer, aka Sawtooth Sucka. In 2009 bracht hij samen met Laidback Luke de club anthem 'Blau!' uit en katapulteerde zichzelf zo naar de top regionen van fidgethouse. Switch (Dubsided), A trak (fool's gold) en Jesse Rose (made to play) brachten zijn platen uit en zijn dj sets zijn inmiddels berucht vanwege de gruwelijke bass georiënteerde bangers. Baskerville zelf zal weer een dampende live set neer zetten. Spliph vult de line-up aan. Kaarten kosten 12,50 euro.

Check ook www.patronaat.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws