Natubella release party

Partyscene Redactie | 11 mei 2011
headlines

natubella album release partyOp donderdag 19 mei zal het Argentijnse talent Natubella haar album Little Devil vanuit de DMI Studio’s in Weesp aan het publiek presenteren. Het concert wordt live gestreamd, zodat fans over de hele wereld mee kunnen genieten van het optreden.

Natubella bestempelt Little Devil als een ElectROCKnica album: “Uit de samenwerking met verschillende getalenteerde muzikanten en producers kwam een gemixt genre voort dat ik moeilijk in een bestaand hokje kon stoppen. Door het spelen met verschillende woorden vond ik de perfecte naam om mijn muziek weer te geven: ElectROCKnica – It’s not rock with a synth, but synth that rocks!”

Over de naam van het album vertelt Natubella: “In alle nummers laat ik op de een of andere manier het kleine duiveltje dat in mij leeft naar buiten. Ik ben er van overtuigd dat iedereen een donkere kant, een duiveltje in zich heeft. De tegenstelling, die donkere kant die zijn bestaans-recht ontleent aan de tegenovergestelde lichte kant… dat intrigeert me enorm. Daarom heb ik het album Little Devil genoemd.”

Ook de pers is lovend: Maxazine over het album: ”Is ‘Little Devil’ dan echt zo goed? We moeten eerlijk toegeven dat dit wel eens een wereldster in wording zou kunnen worden.”

Hier kan je nog een VIP pakket van het album winnen!

Natubella album release party + live streaming

Donderdag 19 mei - 21.00 CET

DMI Studio’s (voormalige Dureco studio)

Pampuslaan 67, 1382 JN Weesp

Live streaming via www.e-sound.eu/tv

Wil je erbij zijn? Mail martin@amsterdammusicpromotors.nl

Little Devil komt uit op 17 mei 2011 via AMP/ DMI Records. De eerste single is de titeltrack ‘Little Devil.’

www.natubella.com

http://soundcloud.com/natubella

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws