Stalker presents Mike Ravelli & Miss Melera

Partyscene Redactie | 11 mei 2011
headlines

stalkerEen van de nieuwste parade paardjes van Club Stalker is op 4 juni opnieuw in volle glorie te beleven. De avond waar het feest weer centraal staat.

De oude Haarlemse club is gevuld is met alles wat een goede house avond betaamd. Uitzinnige muziek en euforisch publiek. Het DJ duo dat hiervoor verantwoordelijk is, is begin dit jaar vol goede moed begonnen en blijkt een gouden combinatie te zijn. Met overweldigende successen op de eerste twee avonden maken Mike Ravelli en Miss Melera zich op voor avond nummer drie.

De vorige editie werd nog de bekende Duitse live act Einmusik gevraagd. Deze keer trakteert het DJ duo het publiek op een extra lange afsluit set waar ze zelf de regels bepalen. Een tweede traktatie voor deze avond is de openingsact, Jean Pierre Enfant. Een jongen die inmiddels al ruimschoots heeft laten zien dat hij de muzikale kracht heeft om het nog ver te schoppen. Hij is door het duo gespot en gevraagd om muzikaal in stijl te beginnen.

Deze avond zal je van begin tot eind doen genieten. Dit duo heeft een formule ontwikkeld wat spectaculaire avonden oplevert en een niet te missen act. De voorverkoop is van start gaan, wees er snel bij!

Zaterdag 4 juni

Open: 22.00 – 05.00

Mike Ravelli

Miss Melera

Jean Pierre Enfant

Bovenzaal: hosted by Roes & friends

Prijs: voorverkoop 8,- en deur 10,-

Tickets verkrijgbaar via: http://www.clubstalker.nl/tickets.htm

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws