Island Samba

Partyscene Redactie | 10 mei 2011
headlines

Op zaterdag 19 juli vindt een nieuwe editie van Island Samba plaats op Texel.

Op zaterdag 9 juli vindt op Paal 17 alweer de achtste editie plaats van het bekendste  strandfeest van Texel. Genieten van de lekkerste beats en een gezellige sfeer, dat is Island Samba! Een van de headliners dit jaar is Chocolate Puma, die dit jaar voor het eerst op het het Texelse beach festival staan. Gaston Steenkist en René ter Horst reizen als Chocolate Puma momenteel de hele wereld af, mede door hun grote clubhits. Niet voor niets heeft het grote en bekende platen label Defected deze heren ingelijfd.

island samba

Roog en Erick E zijn al jaren onmisbaar op Island Samba en zetten dan ook alles opzij om de avond mee te kunnen maken. Baggi Begovic staat voor de tweede keer op het strandfeest en heeft niet bepaald stil gezeten. De mannen van Sound of Love Soundsystem weten ieder keer weer een perfecte sfeer neer te zetten en hun gezamelijke energie levert de ideale warm-up voor de houselegenden die volgen. Miich zal net als voorgaande jaren de eerste klanken in de zomerzon voor zijn rekening nemen. De gehele avond zal worden gehost door vocalist en entertainer MC Mitch Crown.

Het feest begint om 18.00 uur en gaat door tot 04.00 uur. Lekker lang dus. Tot 30 juni betaal je 17,50 voor een kaartje, daarna ben je 20 euro kwijt. Aan de deur kosten kaarten 25 euro, mits ze nog beschikbaar zijn. Voor het reserveren van slaapplaatsen kijk je op www.texel.net.

Meer informatie op de website www.islandsamba.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws