Spielplatz

Partyscene Redactie | 5 mei 2011
headlines

Spielplatz is een nieuw concept in het zuiden van het land. Kom op 14 mei naar Breda.

Spielplatz is een nieuw concept van de Brabantse DJ Jorgensen, dat hij neerzet met Gordon Howarth. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 14 juni in Residence in Breda. Het moet een nacht worden vol dikke en zoals ze zelf zeggen ubergeile tech-house, die voortaan iedere maand plaats gaat vinden. Niet alleen laten de twee dikke namen over komen, er is onder de noemer Das Neue Talent ook ruimte voor nieuw talent, uit binnen- en buitenland.

lojak

Voor de eerste editie is het Engelse duo Lojak geboekt. Met een mix van deep, funk house en techno sounds is dit duo hard op weg een gevestigde naam te worden in de internationale dance scene. Het eigen label Azari Records is op dit moment al toonaangevend en biedt naast releases van bekende namen, ook releases van onbekende artiesten. De heren brachten onlangs samen met gastheer Jorgensen een track uit op Toolroom, en Jorgensen zelf staat natuurlijk ook achter de decks.

Ook voor deze editie heeft Spielplatz de Nederlandse producer Roderick Fox uitgenodigd. Deze jongen is een van de mannen achter het Amsterdamse Strom Recordings en hij brengt je een dikke mix van tech-house en minimal. Das Neue Talent van de maand is Dj Dexx, bekend van de populaire Bredase Lektrik feesten. Een dikke nieuwe avond dus voor Breda. Kaarten kosten slechts 5 euro aan de deur. Wil jij ook een kans maken om Das Neue Talent van de maand te worden, stuur dan een promomix en je bio naar spielplatz@adaptrecordings.com.

Check ook www.residence-breda.nl.      

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws