Rauw

Partyscene Redactie | 5 mei 2011
headlines

Het jaarlijkse bezoek van Boys Noize aan Rauw gaat het tweede weekend van mei plaats vinden.

Rauw's resident dj en circusdirecteur Joost van Bellen nodigde Boys Noize als eerste in Nederland uit. Hij was toen nog maar een heel klein Boys Noizeje, en heeft sindsdien elk jaar de Rauw locaties volkomen aan gort gedraaid. Samen met het Engelse duo Shadow Dancer zal hij zijn boys noize Records vertegenwoordigen.

boys noize

Het mysterieuze Shadow Dancer duo uit Manchester is verschrikkelijk goed bezig de laatste tijd, er komt alleen maar verassende en spannende muziek uit hun koker. De remix van Chili Gonzales' 'You Can Dance' is een mega hit op Rauw, maar ook hun killere eigen werk is briljant goed. En alsof dat allemaal niet genoeg is, neemt de Boys Noize Crew ook nog eens Paul Snowden mee. Beter bekend als de man achter Wasted German Youth en het artwork van alles wat op BNR uitgebracht wordt. Hij zal in Trouw en Tivoli delen van de zaal onder handen nemen met een flinke dosis Wasted German Youth artwork.

In de Verdieping in Trouw en de Spiegelzaal in Tivoli staan de trotse winnaars van de Rauw Broedmachine Djcontest. Er waren bijna honderd mixen ingezonden, een selectie van 14 namen heeft het gehaald. Deze namen zijn vanaf eind april te vinden op het rauwblog. Kaarten kosten 17 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.

Meer info ook op www.rauwblog.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws