Hacken maar

Partyscene Redactie | 3 mei 2011
headlines

David Guetta is boos op de hackers die zijn computer gehackt hebben.

De Franse dj David Guetta heeft uitgehaald naar een aantal hackers, die materiaal van hem dat nog niet af is, hebben gelekt op internet. Het lijkt erop dat de dj slachtoffer geworden is van een aantal online lekken, van collabs die gepland staan voor zijn nieuwe album. Het gaat onder meer om de track Bullshit & Party, met vocalen van rapper 50 Cent, waarvan Guetta zegt dat het slechts een ruwe demo versie is. Check het in onderstaande video.

 

“Beste hackers, ik begrijp dat jullie lol hebben en ik respecteer jullie computer genialiteit, maar jullie moeten ook mijn muziek respecteren en lek geen ruwe ideeën,” zo twitterde Guetta.”De 50 Cent track die gelekt is, is slechts een super ruw demo idee dat we opgenomen hebben en de sounds zijn bij lange na niet de sounds die er uiteindelijk op komen.” Ook een niet uitgebrachte acapella is gelekt, die over een nep productie gezet is en online verspreid is als de nieuwe single van Guetta.

Reactie van Guetta: “Geloof die nepversies op internet niet. Die motherfuckers zetten mijn naam onder muziek die niet van mij is. Laten we duidelijk zijn. Iemand heeft mijn acapella gestolen van Nicki Minaj en Flo Rida, maar die shit muziek is niet van mij. De echte plaat komt uit op 2 mei.”    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws