Club Poema

Partyscene Redactie | 3 mei 2011
headlines

Club Poema in Utrecht komt met een laatste reeks voorjaarsfeesten voor de zomer begint.

De zomer is nog niet begonnen, maar houdt nu al wel veel mensen bezig. De drukte, met veel festivals, weerhoudt Club Poema er niet van om tot halverwege juni sterke clubavonden te geven. Hieronder vindt je de feesten die de club in het hartje van Utrecht op de grondvesten moeten laten schudden. Er is genoeg te doen in ieder geval.  

poema

Zaterdag 7 mei, Estafête's having a ball

Estafête. Oftewel, Estroe (Connaisseur), Monica Electronica (Electronation) en Lin (Body Condition) die in een afwisselende stijl feestgangers los laten gaan én tegelijkertijd een uitzonderlijke muzikale ervaring geven. Samen met Wouter de Moor en Miss Melera (Poema resident) gaan ze er een knallende nacht van maken.

Vrijdag 13 mei, Fridge

Na een korte break in Utrecht maakt Wesdex een comeback met de primeur voor Utrecht: Einmusik ((live). Hij zal worden bijgestaan door Mark Broom uit de UK, Samuel Deep (Slapfunk) en Don Do'nuts.

Zaterdag 14 mei, Symphonica Elektronica Festival Afterparty

De artiesten van het Symphonica Electronica Festival (inclusief een Mystery Guest!) Aeroplane, Eric de Man, Lemon8, Steve Mensink en Daniel Zuur, zullen vanaf het festival doorgaan naar de afterparty, waar zij voor de liefhebbers die nog niet uitgefeest zijn tot vroeg in de ochtend hun beste platen ten gehore brengen.

Zaterdag 21 mei, Jump 'N Dancing II

Voor iedereen die van goeie house / techno klappers houdt, houdt van springen en dansen. Boris Werner & Tom Ruijg krijgen samen 4 uur de tijd om de zaal warm te draaien en vervolgens los te laten gaan voordat houseklappers Massimo di Lena (Cadenza) en Randy Delmore (Caracal Bookings) een uitlaad onder ieders voeten zetten om de zaal te veranderen in een heuse zee van ravers.

Zaterdag 28 mei, ClubJunx

Het bekendste vrijdagavond concept in Utrecht is in Poema uitgegroeid tot één van de best lopende avonden. De artiesten die zaterdag 28 mei komen spelen zijn nog niet bekend. Deze zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Verwacht in ieder geval weer veel gezelligheid en een gezonde dosis gekkigheid.

Woensdag 1 juni, Hey!

De in maart uitgestelde avond van Michel de Hey is verplaatst naar de eerste dag van juni. De volgende dag is iedereen vrij tijdens Hemelvaart, dus waarom niet de woensdag bekronen als start van het weekend? De Rotterdamse veteraan Michel de Hey heeft de prille Italiaan Ilario Alicante (Cocoon) uitgenodigd. Samen met Wouter de Moor (Poema resident) en Visser (Kranck) zullen zij de voetjes van de vloer, vol de lucht in knallen.

Zaterdag 4 juni, Cartel

Cartel komt naar de Poema. Het muzieklabel Cadenza vaardigt Cesar Merveille af. Hij is zeer muzikaal en weet tegelijkertijd de tent te rocken als een malle. Ook op het programma vind je Dimzen, Ferro (Kranck), Terry Toner (Electronation) en Camiel Daamen.

Vrijdag 10 juni, Villa Underground

De jonge knullen achter Boze Buren en Johnny On The Run zetten met Villa Underground een feest neer dat de hedendaagse leidende muziekstroming van Utrecht prominent naar voren schuift. Gast is Melon (Ratio? / TrouwAmsterdam). Samuel Deep, Klemtoon en Daniele Temperilli supporten hem deze avond.

Na deze laatste reeks van voorjaarsevenementen is Poema er even tussenuit tot aan september. Uiteraard zullen er genoeg afterparty's en feesten van derde organisaties gegeven worden in de zomer (denk aan Kranck, ClubJunx en vele anderen), maar voor de nieuwe reeks Poema producties zal men moeten wachten tot het najaar van 2011.

Check ook www.clubpoema.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws