Tegengas

Partyscene Redactie | 26 april 2011
headlines

Alexander Kowalski en Redshape staan op 14 mei samen live op Tegengas in Utrecht.

Op 14 mei is het tijd voor een nieuwe editie van Tegengas in de Utrechtse club Monza, met veel technogeweld. Onder meer de Duitse producer Alexander Kowalski staat op de techno line-up. De man fuseert op elegante wijze elementen van klassieke Detroit en de historische Berlijnse techno sound. Zijn affectie voor gecompliceerde basslijnen, diepe beats en uitdagende samenstellingen blazen continu nieuw leven in de techno scene. Beleef Kowalski live en ga los op zijn diepe housy, dubby en funky sounds.

redshape

Redshape staat bekend om zijn euforische techno en weergaloze live act. Met Laurent Garnier en Josh Winks als je fans mag je trots zijn op jezelf. Ondanks al deze roem, blijft Redshape liever verborgen achter zijn rode masker. Zijn muziekstijl is niet in een hokje te stoppen. Een donkere en crispy sound, oldschool Chicago/New York house, minimalistische beats en Detroit techno. Izaakson en Neal Evans maken de line-up van de hoofdzaal compleet.

In de bovenzaal heeft Wahnsinn het voor het zeggen. Naast gekkigheid en de lekkerste beats van muzikaal talent, staat Wahnsinn ook voor gezelligheid en birthday bashes. Zowel DJ Doortje Draaitafel als Koen Lebens vieren hun verjaardag op Tegengas. Dj’s Majestic! en Wouter S vieren graag dit feestje mee. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Check ook www.clubmonza.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws