Soul Claps @ Trouw

Partyscene Redactie | 15 april 2011
headlines

soulclapVrienden die keer op keer een feestje maken in je club, zijn altijd van harte welkom. En als ze net een hele vette mix cd de wereld in hebben geholpen, nodig je ze natuurlijk uit om dit feit te vieren. Op zaterdag 30 april komen de mannen van Soul Clap en Wolf +Lamb met de DJ Kicks tour naar Trouw toe.

Na een dag lang door oranje straten te hebben gehost, is het voor velen tijd om de club in te duiken. De Verdieping is daarom ook open, zodat in heel Trouw Koninginnedag afgesloten kan worden vanaf 20.00. 

Soul Clap heeft in 2010 een hele hoop vrienden gemaakt met de ‘slow ‘n’ sexy’ house en disco sets die het duo uit Boston keer op keer de wereld in helpen. Of zij nu op een verlaten strand op Ibiza staan, in BAR25 (rip) of in Trouw, de twee weten hoe ze moeten feesten vanachter de draaitafels en dit slaat altijd klakkeloos over op het publiek.

Soul Clap wordt vaak in één adem genoemd met het New Yorkse Wolf +Lamb. Dan gaat meestal om het label, maar onder dezelfde noemer draaien label opperhoofden Zev en Gadi Mizrahi ook sinds jaar en dag. Aangezien de avond al om 20.00 begint staat er een flinke back-2-back-2-back-2-back sessie van negen uur lang op het programma.

De vier mannen namen vorig jaar ook de welbekende DJ Kicks mix cd op. Maarliefst 27 nummers prijken op de tracklist, waarvan een hoop eigen materiaal uiteraard. Deze mix cd kan je winnen, tezamen met een gastenlijst voor jou en je favoriete Koninginnedag maatje. Wat je moet doen hiervoor, lees je onderaan dit bericht.

Er is namelijk nog meer te zien en beluisteren op deze avond en nacht in trouw. De Verdieping doet haar deuren ook open en hier staan een aantal bekenden uit de scene je op te wachten. 360, Sandrien, Mykaz en Ditty Menon zullen de donkere ruimte met eenzelfde stijl aan muziek vullen. Next level geluid dat om acht uur ’s avonds net zo vet klinkt als om drie uur ’s nachts.

Over tot de orde van de dag, namelijk hoe de DJ Kicks cd plus gastenlijst te winnen: Leg jouw meest Soul Clap/Wolf +Lamb waardige moment, product, pose, dier, danspas, drankje ... vast op de gevoelige plaat. Wees creatief, maar denk niet te moeilijk na. Mail je foto voor dinsdag 26 april naar win[at]trouwamsterdam.nl ovv ‘DJ Kicks World Tour’.

Korte info:

Wolf + Lamb vs Soul Clap DJ Kicks Tour
Zaterdag 30 april 2011

TrouwAmsterdam

20:00 – 05:00

Entree online vvk €15- // deurverkoop €17,-

Line-up Trouw: Soul Clap vs. Wolf + Lamb (all night long)

Line-up Verdieping: 360, Sandrien, Mykaz, Ditty Menon

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws