Air is jarig

Partyscene Redactie | 7 april 2011
headlines

De Amsterdamse club Air viert haar eenjarig bestaan eind april uitbundig.

airHiep hiep hoera! Er is AIR een jarig! Dat moet natuurlijk gevierd worden. En omdat feesten de motor van AIR is, is er besloten om het feest drie dagen door te trekken. In drie dagen tijd staan in AIR ondermeer Sven Väth, Carl Craig, Moodymann, Dimitri Kneppers en het beroemde Ibiza concept Supermarxé.

Op donderdag 28 april zal Sven Väth de driedaagse verjaardag aftrappen. De techno-koning viert zelf een feestje omdat hij precies 30 jaar in het vak zit. Op 29 april is AIR dan precies 1 jaar jong. Dit zal gevierd worden met Carl Craig's Planet E label dat tijdens Koninginnenacht zijn 20-jarig bestaan in AIR komt vieren. Naast Carl Craig zijn voor deze gelegenheid Moodymann en Dimitri uitgenodigd.

Na deze nacht kan je maar een paar uurtjes slapen want op Koninginnedag zelf heeft AIR, in samenwerking met het American Hotel, een podium op het Leidseplein staan waar je het slaap weer uit de ogen kan dansen op de lekkerste house, electro en techno van onze vaste 3Hoog-crew. Tot slot zal AIR op de avond van Koninginnedag haar veelzijdige karakter laten zien door het grootste Ibiza gay-concept naar Amsterdam te halen: Supermartxé. Hieronder de hele line-up van de driedaagse nog eens op een rijtje:

Donderdag 28 april

Sven Väth 30 Years Deejay Celebration

AIR1: Sven Väth, Frenk Wiersma

AIR2: Freddy Spool, Prunk, Tettero

Vrijdag 29 april

Planet E 20 years

AIR1: Carl Craig, Moodymann, Dimitri, Freddy Spool

AIR2: Jan van Kampen, Michael Jacques, Bob Nagel

Zaterdag 30 april

SupermartXé

AIR1: Hugo Sanchez, Phil Romano, Melly Mel, Aron

AIR2: Antoine de la Cruz, Benjamin, The G-Team

Voor meer informatie zie www.air.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws