Escape in april: doe wat je wil!

Partyscene Redactie | 30 maart 2011
headlines

Om dit zomerse gevoel nog eens te versterken nodigt Raymundo op zaterdag 23 april Rae (Defected) uit voor een live set. Deze dame zingt tijdens haar funky dj sets, de perfecte zomerse Ibiza sound voor Framebusters!
escape amsterdam april program 2011
Earth Hour
Het exclusieve optreden van Ferry Corsten tijdens Earth Hour op 26 maart in Escape was een groot success! Check beelden van de bezoekers hier!


Virtuele tour

Check de nieuwe feature op de site: 360 graden beelden van alle zalen van Escape! Van de ingang, via Escape Club, naar deLux en de Studio. Ook het Escape Caffe, E-Lounge en De Kroon kan je zo bezoeken vanuit je luie stoel. Start de virtuele tour op www.escape.nl

25 years Escape

Escape verwelkomt al 25 jaar wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Framebusters en in het verleden tijdens opnames van programma’s als de Eurochart Top 50 met een piepjonge Linda de Mol. Check de geweldige vintage beelden. Ook grote artiesten als Prince en R. Kelly hebben de club aan het Rembrandtplein onveilig gemaakt. Eigenaar Ton Poppes: “Het zal ergens in 2005 geweest zijn toen R. Kelly een concert kwam doen in Escape. Hij zou om 23.00 beginnen maar belde om 22.55 op dat hij persé met een limousine opgehaald wilde worden in plaats van een taxi. Dus wij regelden een luxe auto maar die wimpelde hij af. Toen we om 1.30 dan eindelijk een stretched limo geregeld hadden waren er al een stuk of 50 flauwgevallen meisjes afgevoerd. Een echte ster met de bijbehorende sterallures dus haha!”

In oktober zal dit speciale jubileum de hele maand lang groots gevierd worden en in de aanloop ernaartoe kan je dit jaar allerlei verrassingen, acts, goodies en spektakel verwachten tijdens Framebusters, elke zaterdagavond in Escape.

Framebusters
Dé wekelijkse clubavond van Amsterdam bestaat sinds afgelopen maand 6 jaar! Escape programmeur en Framebusters resident Raymundo zit daarnaast 20 jaar in het vak en dat wordt uiteraard groots gevierd met grote internationale gasten, zoals Rae (Defected) op 23 april. De maand wordt geopend op zaterdag 2 april met Raymundo, Joshua Walter, Brian Chundro & Santos. MC Choral vult de heren aan en in deLux is het Danney die de tunes de zaal in slingert. Op zaterdag 9 april neemt Raymundo het in de booth op tegen Frederik Abas! Back2back maken ze er samen met Costar on Sax en de vocalen van Vika Kova een knalfeest van. Eclectic sounds vind je bij Danney in de deLux zaal.

Zaterdag 16 april is Quintino te gast bij Raymundo. Zomers tromgeroffel is er van Kaszikasz  on percussion en het briesje van de saxofoon komt van Saxy Mr S. MC Roga dropt zijn lyrics en Mell Moreno host de deLux deze avond. Zaterdag 23 april komt de sexy Rae, bekend van het wereldberoemde label Defected langs. Samen met Raymundo en Mis Bunty wordt het een zwoele avond. DeLux wordt gerund door Wurtz.

escape 25 years

Queensnight & Queenday

Op vrijdag 29 april kan je je Koninginneweekend goed beginnen in Escape! Op deze Koninginnenacht staan Raymundo, Frederik Abas, Jaz von D., MC Vika Kova en Martino Rosso voor je klaar om je in oranje sferen te dompelen. De avond erop kan je na je Koninginnedag nog even door met de Stereo Diva's (Miss Monica & Miss Bunty), Raymundo, Kaszikasz on percussion, Saxy mr S on sax en Danney in deLux! De deuren gaan om 22.30 al open.

Lady tickets

Sinds februari zijn er lady tickets te koop: 2 dames kunnen op 1 ticket naar binnen bij Framebusters! Tickets koop je op http://escape.nl/club.html?show=agenda

En onder de vrouwelijke volgers op http://twitter.com/escapeamsterdam worden wekelijks drie gastenlijstplekken voor Framebusters verloot, inclusief toegang op het VIP deck!

Foto’s van 25 jaar Escape

Heb jij nog leuke (oude) foto’s of filmpjes van je bezoek aan Escape de laatste 25 jaar, mail ze naar contact@escape.nl en wie weet zie je ze op een flyer of in de overzichtsfilm terug!

De entree bedraagt 16,- op de zaterdagen en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus acht softdrinks of vijf Red Bull, of een fles champagne. Nieuw is een VIP arrangement voor 2 personen - alleen op zaterdagavond! Op de eerste verdieping met uitzicht op de zaal heb je een VIP-tafel. Je krijgt uiteraard snelle VIP entree en je kunt kiezen tussen deze twee arrangementen:

• 150 euro voor 2 personen, snelle VIP entree, een VIP tafel en een fles Freixenet (cava);

• 225 euro voor 2 personen, snelle VIP entree, een VIP tafel en een fles Champagne of een fles gedistilleerd met 8 frisdranken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws