Original Warehouse Acid Party

Partyscene Redactie | 25 maart 2011
headlines

Nog een paar weken en dan is het eindelijk zover: op Goede Vrijdag 22 april mag het allemaal weer. Dan mogen je ongeduldige fluorleggings en zuurstokzweetbandjes uit de onderste la worden bevrijd. Dan mag je weer onbeschaamd zweten als een otter op acid. Dan mag je raven zoals in 1988, want dan is O.W.A.P. in your house. Of andersom.
owap
Meer dan ooit wordt de Gashouder omgetoverd tot housefabriek met veruit de allergrootste hightech-show ooit vertoond op O.W.A.P. Uiteraard niet zonder de oldskool smaakpapillen te strelen, zal je oogbal stuiteren als nooit tevoren. De spiegelbollen hangen bijna, de vele lasers doorgesmeerd, de multimeters aan videoschermen opgepoetst en het indoorvuurwerk staat verleidelijk te knipogen naar de ontsteking. Natuurlijk zijn de gouwe ouwe stroboscoop en vette rookmachine onmisbaar als altijd. Doe je zonnebril maar op, want dit kan je netvlies niet aan.

In deze psychedelische omgeving van kleur en pracht wordt je zelf ook aangespoord om weer een feest van je outfit te maken. Ook dit jaar wordt er een prijs uitgereikt aan degene die er het meest in geslaagd is om de aanwezige netvliezen een permanent kleurtrauma te bezorgen. Denk aan exploderende regenbogen, op hol geslagen stoplichten, opgevoerde carnavalswagens en natuurlijk clownkots in een ballenbak. Met het geruststellende geluid van de afgaande sirenes op de achtergrond wordt er een speciale studio ingericht waar je de gelijkenis met een ontplofte verfbom kan vertonen aan de camera. En uit al die hysterische foto’s, die op de O.W.A.P. facebook pagina verschijnen, zal er een nog hysterischer winnaar worden verkozen. Uit de 5 foto’s die het meest als “Vind ik leuk” zijn bevonden, kiest de vakjury de winnaar. De buit: 2 kaarten voor Valtifest en daar aangekomen wacht er een dikke magnum fles champagne, die je kan ophalen in de O.W.A.T. tent.

O.W.A.P. 2011
Goede Vrijdag 22 april 2010
Westergasterrein Amsterdam
22.00 – 07.00 uur
www.owap.dj

Win hier tickets!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws