Finale TWSTd DJ Contest

Partyscene Redactie | 22 maart 2011
headlines

Vrijdag 8 april organiseert TWSTd voor de zevende keer de Grote Finale van de TWSTd DJ Contest.

Op Vrijdag 8 april strijden vier finalisten in de grote zaal van de Melkweg om de titel ‘meest veelbelovende dj van Nederland’. Dit jaar is het aan Daan Donk, Levi Verspeek, Milo Moraes en Jerry T. om uit te maken wie zich winnaar mag noemen van de TWSTd DJ Contest 2010-2011. De finalisten hebben een lang traject afgelegd voordat ze hun plaats op het eindpodium konden claimen. De wedstrijd is sinds vorig jaar verspreid over vier verschillende toplocaties in Amsterdam.

contest

Zo starten alle deelnemers met Voorrondes en Halve Maandfinales in de Cue Bar aan het Rembrandtplein. Voor degenen die deze rondes overleven, staat iedere eerste vrijdag van de maand de Maandfinale in de Studio 80 op het programma. De Kwart- en Halve Finales vinden plaats in de Sugar Factory en ten slotte is de The Max van de Melkweg het eindstation voor de Grote Finale. Gedurende de gehele competitie worden de dj’s beoordeeld door zowel het publiek als een vakjury en dat zal dan ook niet anders zijn tijdens De Grote Finale.

Zowel de juryprijswinnaar als de publieksprijswinnaar zal optreden tijdens het Rockit Open Air Festival. Daarnaast ontvangt de juryprijswinnaar een cursus ‘electronic music production’ aan het SAE Institute en een optreden op Obsession Festival. Voor de juryprijswinnaars van de Halve Finales in de Sugar Factory (Levi Verspeek en Milo Moraes) was er ook al een beloning in de vorm van de Sugar Support Prize, wat inhoudt dat beide winaars inmiddels zaterdagavondresident in de Sugar Factory zijn. De muzikale ondersteuning van de finalisten wordt verzorgd door juryprijswinnaar van vorig jaar Tim Hoeben en Michel de Hey.

Denk jij dat je het in je hebt om De Grote Finale te bereiken en wellicht in de voetsporen te treden van oud-finalisten en winnaars als Wouter de Moor, Kevin Arnemann, Jasper Wolff, Carlos Valdes en Olivier Weiter, schrijf je dan vandaag nog in voor de competitie van 2011- 2012 op www.twstd.nl.

Meer info dus op www.twstd.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws