Grand Opening Beachclub Fuel

Partyscene Redactie | 17 maart 2011
headlines

Fuel komt op de plaats van beachclub BLM9 in Bloemendaal. De opening is op 10 april.

Nadat Beachclub BLM9 vorige jaar afbrandde besloot eigenaar Danny Kroonstuiver het roer om te gooien. Op dezelfde plek in Bloemendaal aan Zee wordt zondag 10 april Beachclub Fuel geopend. Een frisse start met nieuwe naam, volledig nieuw paviljoen en kakelverse programmering, deels in samenwerking met Studio 80. In meivorig jaar  werd het vijfjarig bestaan van de beachclub gevierd, maar begin augustus woedde er een allesverwoestende brand door het paviljoen. Een paar weken later werd de programmering in aangepaste vorm weer opgepakt en het slotfeest in september kreeg de schurende maar toepasselijke titel ‘Afterburner’.

fuel

Maar met Fuel is er dus weer hoop.  Zondag 10 april om 15.00 uur gaat Beachclub Fuel officieel van start. Tot middernacht hoor je in de Fuel Area: Roog, Funkerman, Baggi Begovic, Groovenatics en Jasper Clash. Area 2 is in handen van Studio 80, met achter de draaitafels: Matt Tolfrey, Pablo Cahn, David Labeij en Tom Ruijg. Kaartjes kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Het interieur van de club is afkomstig uit Azië (Bali) en andere werelddelen. Natuurlijke materialen zijn gecombineerd met strak modern, in overwegend koele grijstinten. Het paviljoen is op het hoogste punt bijna 6 meter hoog (met als eyecatcher de enorme hangende sierlampen) en is in het midden van het perceel gebouwd, waardoor er aan weerszijden terras is – dat bij slecht weer overdekt wordt met tenten. De keuken is Italiaans, met als basis verse pasta’s, pizza’s en salades. Maar ook voor een stukje vlees of vis kun je hier terecht. Voor de liefhebbers is er naast bier in flesjes ook tapbier.

Voor meer informatie surf je naar www.beachclubfuel.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws