Win gesigneerde Fatboy Slim poster

Partyscene Redactie | 15 maart 2011
headlines

Win een gesigneerde poster van Fatboy Slim’s en Example’s Release Your Rockstar avatar!

fatboy slim posterVolvo Snowbombing neemt ook dit jaar van 4 tot en met 9 april Mayrhofen weer over. Onder een winterblauwe hemel, midden op de pistes kun je een week lang genieten van live muziek, acts en dj’s van wereldklasse. Met meer dan tien unieke locaties, zoals een Volvo Ice Camp met enorme iglo’s, een openluchtpodium middenin de bossen, 3 bergpodia, een comedypodium en het grootste verklede straatfeest van Oostenrijk, is Volvo Snowbombing het grootste meerdaagse snowboard- en muziekfestival ter wereld.

Volvo Snowbombing is een festival waar je bij moet zijn! Door een Release Your Rockstar avatar aan te maken op www.facebook.com/Snowbombing maak je kans op een VIP-reis met vier vrienden. Fatboy Slim, een van de headliners, zal uit de 20 avatars met de meeste ‘likes’ een extra headliner kiezen, om de complete line-up te vervolmaken. Deze extra headliner zal de VIP-reis met vier personen winnen.

Win nu exclusief bij Partyscene gesigneerde posters van Fatboy Slim en Example (van beiden is er 1 exemplaar beschikbaar). Let op: je kunt maar één keer meedoen.

Dat kun je dus doen op www.facebook.com/Snowbombing.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws