Ontrouw line up bekend

Partyscene Redactie | 9 maart 2011
headlines

“Ik wandel op een wereld die zwart, hoog en vierkant is. Of eigenlijk zweef ik erboven. Het is diepdonker met hier en daar glinsteringen, alsof de sterrenhemel zich in asfalt weerspiegelt. Dan houdt de grond onder mij op te bestaan en dreig ik naar beneden te vallen. Maar dat gebeurt niet. Op dat moment lijk ik wakker te worden, maar toch ook weer niet. Ik ga verder met mijn droom en omdat ik me dat realiseer, kan alles.”

ben klock

Ooit zo’n lucide droom gehad? Je verbeeldingskracht draait op volle toeren en in deze droom ben je in staat om het heft in eigen handen te nemen. Je nachtelijke hersenspinsels lijken voor even de realiteit te worden, of in ieder geval, je hebt er controle over.

Dit jaar is het thema van Ontrouw lucide droom oftewel Somnium Lucidus in het Latijn. Ontrouw is hét feest van het jaar waarbij Trouw volledig ‘all out’ gaat. Stap op zaterdag 19 maart samen met Trouw volledig uit je comfortzone en voel je vrij om te transformeren in wie je wilt zijn of wie je eigenlijk bent. Verwacht een extra lange nacht met performances, speciale aankleding, mysterieuze line-up en een speciale dresscode. Een avond om van te dromen dus.

De meeste dromen zijn bedrog maar wat Trouw betreft worden lucide dromen de werkelijkheid tijdens Ontrouw. Voor een enkeling zal zijn of haar droom daadwerkelijk worden waargemaakt op zaterdag 19 maart. Wat moet je doen om met vriend of vriendin op de gastenlijst naar Ontrouw te mogen om daar jouw ultieme lucide droom te beleven?

Beschrijf jouw meest Ontrouw waardige lucide droom en stuur die voor dinsdag 15 maart naar win[at]trouwamsterdam.nl onder vermelding van ‘Somnium Lucidus’. Bedenk hierbij dat je een gebeurtenis of gevoel uit je droom noemt, die op Ontrouw echt kan gaan plaatsvinden. Winnaars worden op woensdag 16 maart bekend gemaakt, over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Line-up: Marcel Dettmann & Ben Klock (OstGut, Berghain, Berlin), Nuno dos Santos (Trouw, Amsterdam), Giles Smith & James Priestley (Secret Sundaze, London), Lil’ Tony (Innervisions, Helsinki)

Check www.trouwamsterdam.nl

Aanbevolen voor jou:
Waarom een liveset beter klinkt met oordoppen op maat

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws