80’s Verantwoord

Partyscene Redactie | 4 maart 2011
headlines

Wake up! Voorbij is die winter en hoe mooi als 'ie ook was, de lente lonkt! Dansspieren, hormonen, t-shirtjes, rokjes, barre winterdips: alles ontdooit weer en dat mag gevierd worden!
80s verantwoord
80's helden de 7 Inch Twins (ontwaakt uit een verkwikkende winterslaap!) en DJ Whiplash (al maanden reikhalzend uitkijkend naar de zon) fladderen als vlinders door hun platenbakken. De VJs van Escapation (sowieso niet bevroren te krijgen!) weten hoe ze een lenteplaatje op de schermen moeten toveren en vinden telkens weer prachtige nieuwe versies van al die 80's clipjes en legendarische commercials.

Heb je favorieten die absoluut niet mogen ontbreken deze avond? Doe dan al je verzoekjes nu al op de 80's Verantwoord site www.eighties-verantwoord.nl of natuurlijk op de avond zelf via het verzoekenscherm!

Ook speel je oldschool Pacman & Space Invaders op de RetroGames en zelf een 80's plaatje zingen kan bij de KaraokeZuil. Baby, this is all you need on a saturdaynight!

Dus ben jij ook zo’n Maniac dan weet je waar je moet zijn zaterdag 19 maart! Kan je niet zo lang wachten, zorg dan voor wat voorpret met Youtube. Post meteen deze favoriete 80s plaatjes met een Youtubelinkje op http://www.facebook.com/patronaat en zorg voor zoveel mogelijk Likes. Je maakt dan kans op 2 kaarten voor 80s Verantwoord!

Wist je dat Eighties Verantwoord al vanaf 2000 langs alle poppodia (oa Tivoli, Mezz, Doornroosje, Paard van Troje, Patronaat) en festivals (o.a. Paaspop, Parkpop, Lowlands) getourd heeft? Nu staat het circus om de maand in het Patronaat. Bijzijn is meemaken!

So what would MacGyver do? Die neemt zijn ijzerdraad, duct tape en kam mee naar het Patronaat op 19 maart! Om er uiteraard een nucleaire kernbom én een feestje van te bouwen!

80’s Verantwoord
Zaterdag 19 maart 2011
21.00 – 03.00
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Muziekstijlen: 80s, classics
Minimumleeftijd: 21
Voorverkoop: 12,50
Deurverkoop: 12,50
Tickets: verkrijgbaar bij Paylogic en www.patronaat.nl
http://www.patronaat.nl/19-3-2011/80%27s-verantwoord
www.eighties-verantwoord.nl
www.facebook.com/80sverantwoord
www.eighties-verantwoord.hyves.nl
http://twitter.com/triomf


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws