Opnieuw gaan stemmen!

Partyscene Redactie | 4 maart 2011
headlines

Luisteraars van Fresh FM (maar natuurlijk ook andere housefanaten) kunnen vanaf nu weer gaan stemmen op zijn of haar favoriete houseclassics. Vorig jaar ontving Fresh FM meer dan 31.000 stemmen via de website en natuurlijk is het streven om dat aantal te overtreffen, zodat er een nóg completer overzicht gemaakt kan worden van de populairste housetracks aller tijden.

Housemuziek is niet meer weg te denken uit de hedendaagse muziekscene. In 1985 begon het allemaal kleinschalig. Undergroundclubs in Chicago, New York en Detroit stonden aan de wieg van, wat later bleek, de meest invloedrijke muziekstroming sinds de rock 'n roll. Tegenwoordig verwerken sterren als Madonna, U2, Black Eyed Peas en Lady Gaga nog steeds house-elementen in de muziek.

fresh fm house top 1000

Fresh FM ziet de House Top 1000 als een eerbetoon aan de muziekstroming house. In 82 uur worden niet alleen de populairste platen gedraaid, maar wordt ook de geschiedenis van house herleeft. Fresh FM spreekt met DJ’s en producers die er vanaf het begin bij waren. Dj’s als Armin van Buuren, Paul van Dyk, Kevin Saunderson, Josh Wink, Roog en Remy worden gevraagd naar hun eerste ervaringen met house en hun favoriete houseclassics.

De luisteraars kunnen stemmen op favoriete tracks via de Fresh FM website, www.fresh.fm. Daar vind je een uitgebreide lijst met platen die je zelf kunt ranken. Mocht je een plaat missen dan kun je die toevoegen door een mail te sturen naar live@fresh.fm.

Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6 (Haaglanden), 95.7 (Groot

Amsterdam), 95.9 (Haarlemmermeer) en 103.4 FM (Utrecht). Ook via internet is

Fresh FM te beluisteren door middel van de diverse livestreams op www.fresh.fm.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws