Apenkooi

Partyscene Redactie | 3 maart 2011
headlines

Apenkooi op 1 april · Kikker in je bil met het inmiddels fameuze Laserkraft 3D.

Laserkraft 3D komt live optreden tijdens Apenkooi op 1 april. Laserkraft 3D is het Duitse electrohouseproject van Niels Reinhard en Tim Hoffmann. In 2010 bracht de groep de single Nein Mann uit. Deze plaat bereikte de eerste plaats in de Duitse Dance Chart en is internationaal zowel een mega hit in de verschillende hitlijsten als op Youtube. De video van Nein Mann is vandaag de dag al meer dan 20 miljoen keer bekeken! Niels Reinhard is ook wel bekend als DJ Groove Juice en Tim Hoffman als zanger van de rockband Gerafeld Frood. Samen begonnen ze in 2009 Laserkraft 3D. Hun ervaring als DJ en rockbandzanger zijn terug te horen in hun electronische project.

laserkraft 3d

Verwacht knetterende lasers en deutsche smerige woordjes voor je oren. Want we willen allemaal nog ein bischen tanzen. Tijdens deze Apenkooi lazer editie zet Laserkraft 3D een live-act neer met lasers, blacklight en vuige Electro beats. De Westerunie en Westerliefde worden omgetoverd in ware blacklight gymzalen vol toestellen en gekkigheid. Trek je mooiste fluorescerende gympak aan en vergeet vooral niet om moeilijk veel neon verf mee te nemen! Vanaf 23.00 uur is iedereen welkom en maken we er een krankzinnige fluor bende van.  

De muziek in de Unie wordt verzorgd door: De grote Vinnie, Donnie & Sjakie show, Simon & Giographic A.K.A. Booze & Shoes, DJ Wurtz en Laserkraft 3D. De Liefde gaat op een ruige toer met een zaal vol lekkere minimal en techno sounds met Prunk, Presetone en Jop & Jordi (Carnivale). Diverse gekke acts eromheen zullen het feest compleet maken!

Check ook www.apenkooi.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws