\'Everybody\' reunie

Partyscene Redactie | 1 maart 2011
headlines

Op zaterdag 2 April keert Sander Kleinenberg terug met een heuse 'Everybody' reunie.

Menig liefhebber van progressive en tech-house muziek herinnert zich ongetwijfeld de legendarische 'Everybody' feesten nog. In venues als Off Corso, Panama, Hotel Arena, De Rechter en het Paard van Troje, maar ook op gerespecteerde internationale podia zoals in Crobar (New York) en Pacha (Ibiza) zette Sander Kleinenberg samen met zijn gasten keer op keer de tent op zijn kop met hun zogenaamde 'progressive sound'. Zo haalde hij supersterren als Deep Dish, Steve Lawler, Layo & Buschwacka, Josh Wink, Lee Burridge en Sasha naar Nederland om dit geluid in optima forma ten gehore te brengen.

sander kleinenberg

Everybody werd THIS IS, en THIS IS vond inmiddels zijn thuis in wereldsteden als Parijs (Red Light), Londen (Ministry of Sound), Moskou (Discoteque), Los Angeles (Avalon), Miami (Shine) en natuurlijk Amsterdam (Paradiso en Melkweg). Sander reist met zijn THIS IS concept, waar audio en video onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, nog steeds de hele wereld rond. Op zaterdag 2 April keert Sander dus terug naar de inmiddels legendarische plek 't Paard van Troje in Den Haag voor een heuse 'Everybody' reunie. Met een 4 uur durende DVJ set gevuld met de originele 'Everybody' sound, maar natuurlijk ook met de nieuwste house in de breedste zin des woords zal Sander het Paard hoogstpersoonlijk weer op stelten komen zetten.

De warm up wordt dit keer verzorgd door Dennis Ruyer. Kaarten kosten 14 euro in de voorverkoop en 16,50 euro aan de deur.

Check ook www.paard.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws