Bloomingdale opening

Partyscene Redactie | 24 februari 2011
headlines

Op zondag 20 maart vindt de Bloomingdale XXL Grand Opening 2011 plaats in Bloemendaal.

openingDe winter is nog niet voorbij of we hebben de zomer alweer in de bol. Het strandseizoen komt er over een tijdje weer aan en de Bloemendaalse strandtent Bloomingdale is er zoals altijd weer vroeg bij. BC Bloomingdale maakt zich eind maart weer op voor een gloednieuw zomerseizoen. Een seizoen bruisend van events, krachtig door artiesten, vol met enterainment en – vooruit – zon en (ro)zee aan het Bloemendaalse strand…

Op zondag 20 maart is het weer tijd om het Bloemendaalse strand officieel ter geopend te verklaren met een beruchte Bloomingdale XXL editie. Twee areas (indoor en outdoor) bieden ook deze XXL editie ruimte aan een nog nader bekend te maken line-up. Het feest begint om 14.00 uur.

Behalve de karakteristieke muziekstijlen van de uiteenlopende artiesten introduceert BC Bloomingdale jou tevens met de veranderingen die anno 2011 doorgevoerd zijn. De nieuwe security bedrijf verwelkomt jou aan de deuren, het aantal lockers is verveelvoudigd en ook de toiletten zijn in aantallen fiks toegenomen. BC Bloomingdale is klaar voor haar Grand Opening, en ook dit kalenderjaar blijkt; The Summer is a state of mind. Are you in? Er zijn slechts een beperkt aantal presale tickets in de voorverkoop beschikbaar, welke € 15 ex. fee kosten en online via www.bloomingdalebeach.com verkrijgbaar zijn.

Kijk voor meer info op www.bloomingdalebeach.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws