Love Generation Indoor Festival

Partyscene Redactie | 24 februari 2011
headlines

Love Generation Indoor Festival met 3 area' s op 16 april in de Maassilo Rotterdam.

Love Generation is de opvolger van Beatloverz in de Maassilo. Met een vrijwel uitverkochte kersteditie nog op het netvlies gebrand is de organisatie er trots op om de volgende editie in de Maassilo Rotterdam aan te kondigen. Op zaterdag 16 april zullen er 3 area' s zijn waarvan er 1 gehost wordt door Shermanology. Hardwell zal zijn album release vieren van zijn nieuwe album ' Revealed'.

In de mainstage zal het draaien om Hardwell die op deze avond zijn nieuwe album ' Revealed' uitbrengt. Met een 2 uur durende set laat Hardwell de ' Revealed' sound horen.

love

Ook de legendarische dj Gregory  staat achter de decks. Gregory is een enorme naam in de dance industrie met zijn producties die op onder andere het ' Defected Label' worden uitgebracht. Behalve Gregory zullen ook Roog, Quintino, Billy the Klit, Vato Gonzalez, Real El Canario, Mike Joshua en Ra-Zoon & Del prado hun beats ten gehore gaan brengen. De ceremonie meesters zijn Zawdi MC en MC Jollygood.

Shermanology krijgt een eigen stafe. Showroom is het label van Shermanology en niet alleen dat, maar in een burleske sfeer zullen zij ook een heuse muzikale showroom gaan neerzetten. Shermanology nodigt ook Chocolate Puma uit. Daarnaast zal Gregor Salto en het gelegenheids back 2 back duo Groovenatics en Franky Rizardo ook achter de decks plaatsnemen. De ceremoniemeester van de avond is Mitch Crown en de artiesten worden muzikaal bijgestaan door percussionist Jethro Angkotta. Area 3 is de Urbanize area, met DJ Dyna, Franklin Rodriques en D.E.F.  Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop.

Meer info en VIP info vind je op www.lovegeneration.info.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws