Steve Lawler @ Air

Partyscene Redactie | 18 februari 2011
headlines

Als er één dj is die de AIR tot haar recht laat komen is het Steve Lawler wel! Deze Ibiza icoon avant la lettre en één van de originele superstar dj's, heeft bijna alle clubs en festivals over de hele wereld afgebroken met zijn typerende energieke tribal tech-house sound. Een grootse sound gemaakt voor het sublieme geluidsysteem van de AIR. Niet voor niets word hij ook wel de 'king of Space' genoemd, na legendarische marathonsets te hebben weg gegeven in deze net zo legendarische Balearische club.
steve lawler air
Met weinig club shows buiten Ibiza en het festivalseizoen om en al helemaal sporadisch in Nederland, is het dan ook een bijzonderheid te noemen hem op vrijdag 18 maart in onze hoofdstad te mogen verwelkomen! Hij zal zijn entree maken samen met labelgenoot Leon en lokale helden Terry Toner, Warren Fellow en Philip Young.

Klein begonnen als organisator van succesvolle illegale feestjes in de UK in de begindagen van de house, steeg zijn ster razendsnel door high-profile residenties in clubs als Cream en Club Home Verenigd Koninkrijk en een rits hooggewaardeerde releases op gerenommeerde labels als Drumcode, Cocoon en Rekids! Check hier zijn typerende tribal sound en hit van de afgelopen zomer hier.

Eenmaal bij de top aanbeland rustte meneer Lawler echter nooit op zijn lauweren, maar bleef hij zichzelf muzikaal vernieuwen en uitdagen door in 2005 bijvoorbeeld zijn eigen Viva Music label op te zetten. Hiermee bleek alom te meer wat een goed oor voor muziek hij heeft, door hedendaagse helden als Reboot, Livio & RobySimon Baker, Leon en Darius Syrossian & Nyra onder de aandacht te brengen van de hele wereld.

Eén van deze helden zal hem dus vergezellen in AIR, opkomend Italiaans talent Leon, wiens releases door alle grootheden in de hedendaagse scene met gejuich onthaald worden!

De tweede zaal zal de hele nacht het domein zijn van publieksfavorieten Terry Toner & Warren Fellow, die de grondvesten van Air op de proef zullen stellen met een 5 uur durende monsterset. Pen 18 maart dus gerust in de agenda, want de king of space in AIR is een droomcombinatie die de rechtgeaarde muziekliefhebber onmogelijk kan missen! Check www.air.nl voor de voorverkoop en meer info en hier de promovideo!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws