Très Chique

Partyscene Redactie | 27 januari 2011
headlines

Très Chique, a new level in house & techhouse music for 25+

tresDe voorbereiding heeft een lange weg begaan en met een klein weekje is het dan zover. Zaterdag 5 februari gooit de kapitein van de Oceandiva de trossen los voor een enerverende belevenis! De aankondiging van Très Chique, het nieuwste houseconcept van PT Events, is in de Nederlandse housescene zeer goed ontvangen. Een evenement, waarvan het affiche evenals de trailer al voor zich spreken. Een beleving, chique, doch ongedwongen. Specifiek gericht op de 25 plussers!  “A New Level In House & Techhouse!”

Dat Nederlandse houseliefhebbers en de Oceandiva een bijzondere aantrekkingskracht op elkaar hebben is in het verleden al meer dan eens bewezen. Très Chique is met haar minimum leeftijdsgrens weer iets nieuws op de markt.  Een simpele optelsom van de waanzinnige line-up, de prachtige club aan boord van de Oceandiva, de recensies van PT Events en daar bovenop nog eens de achterliggende gedachte van de minimum leeftijdsgrens maakt de aantrekkingskracht van Très Chique boven modaal. PT Events stoomt met haar nieuwste concept ongetwijfeld af op een indrukwekkend debuut.

”De housescene is al jaren zeer stabiel te noemen in Nederland. We willen ons er toch tussen gaan begeven. Juist omdat ons streven, een exclusief feest neer te zetten specifiek gericht op onze 25 plus doelgroep, nog niet vaak in deze scene is toegepast,” aldus Patrick Pijnenburg van PT Events. “We zijn blij dat het concept de volwassen uitstraling heeft gekregen waar we op uit waren. We merken dat het gewaardeerd wordt en lezen dit terug op de meeste social networks,” voegt kompaan Ram Boon toe. 

De Oceandiva is bij uitstek geschikt voor PT Events. Deze frisse en ervaren organisatie heeft vaker samen gewerkt met de prachtige club in de Amsterdamse partyboot. In het verleden trok de varende diva al veel liefhebbers uit diverse windstreken naar Amsterdam. Met name de Loveboat en de Hed Kandi feesten, maar ook de zwoele nachten met Eric Morillo zullen menig housefanaat bijgebleven zijn. De Oceandiva heeft in al die jaren een indrukwekkende naam op gebouwd. PT Events staat dan ook te trappelen het oeuvre van de Diva te voorzien van een eigentijds, kwalitatief housefeest.  

 

De keurselectie aan Nederlandse grootheden behoeven nauwelijks nog uitleg. De grote vier staan uiteraard garant voor kwalitatieve house die de bezoekers naar extreme hoogtepunten zullen brengen. Hieronder volgt de time-table. De vocalen zullen deze avond worden verzorgd door MC Choral.

22.00-22.45 Undercover Dj’s

22.45-00.00 Ronald Molendijk

00.00-01.15 Rene Amesz

01.15-02.45 Roog

02.45-04.00 Marnix

04.00-05.00 Undercover Dj’s

Deze eerste editie van Très Chique zal de kapitein de Diva en haar gasten in iets minder dan anderhalf uur over het Amsterdamse IJ sturen. Dit betekent echter wel dat de opstaptijden van cruciaal belang zijn. Aangezien de boot om 01.30 uur haar oevers aan de Piet Heinkade verlaat wordt iedereen vriendelijk, doch dringend verzocht voor 01.15 uur aanwezig te zijn. De trip over Het IJ duurt tot circa 02.45 uur. Daarna is er weer mogelijkheid tot boarding. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig in de garage onder het Mövenpick Hotel. Druk wel op de evenementenknop, dit scheelt aanzienlijk in de prijs. Gratis parkeren kan op het Java eiland, echter pas na twaalf uur middernacht.  

Tickets à € 32,50 zijn verkrijgbaar op de websites van Seetickets.nl en Easytickets.nl (gratis)PT Members krijgen een reductie op de aanschaf door de tickets op www.ptevents.nl te bestellen. Let op! Je hebt tot maandag 31 januari de mogelijkheid om via de site van PT slechts € 28,75 voor een ticket te betalen. Daarna betaal je de normale prijs. Aan de deur zijn de kaarten uiteraard nog iets duurder.  

Meer info vind je op www.ptevents.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws