earth

Partyscene Redactie | 18 januari 2011
headlines

Een nieuwe editie van earth met Saeed Younan en Timo Garcia in Paradiso op 5 februari.

Het nieuwe jaar begint voor earth op zaterdag 5 februari met direct een overvolle editie in Paradiso. Voor deze prille 2011 editie worden er een paar mooie paardjes van stal gehaald. Zo komt 'long-time favourite' Saeed Younan het New Yorkse verruilen voor Paradiso in Amsterdam. Saeed Younan draait een mooie mix van house, techhouse en tribal, stijlen die earth traditioneel gezien omarmd. De goede man draait al zeer lang mee en is bijzonder up to date met zijn steevast ijzersterke releases en sets.

saeed younan

Timo Garcia is ook van de partij. Afkomstig uit het land van de steaks en zorrequita's, kent hij als Ministry of Sound resident het klappen van de zweep. Zijn releases op Yoshitoshi, Audio Therapy en zijn eigen Berwick Street Records worden wereldwijd opgepikt door de grote boys. Hoog tijd dus voor een bezoekje aan Nederland. Maar er zijn natuurlijk ook vaste peilers. Zo staat uiteraard DJ Per achter de decks in de grote zaal.

De kelder wordt ditmaal bemand door een groep jonge honden verenigd onder de naam Plak. Het collectief trekt bijna maandelijks volle zalen op plekken als de Club Up, Westerunie en Studio 80. Gemene deler bij al hun evenementen is een dansvloer die steevast losgaat. De mannen die daar voor gaan zorgen zijn Alex Supertramp, Jaime Frias en Bobby Andrews. Ome Ko producties neemt de bovenzaal voor zijn rekening. Kaarten kosten 19,50 euro in de voorverkoop.

Surf naar www.earth-link.nl voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws